reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Wiecie ze Dawidek nadal nie umie klaskac:szok:

Ale za to wie co to recycling i ciagle segreguje smieci :-D

Ostatni przy smietniku ciagle mu powtarzalam ze tam jest "be be" i teraz podchodzi do smieni pokazuje paluszkiem i mowi "bebe" ale zaraz wklada reke i zaczyna przebierac!:-D:-):tak:
Bardzo lubi chowac kredki do pudelka, jejku jaki on wtedy skupiony jest.:tak::tak:
pozdrawiam

reklama
asiulinko - Dawidek tez nie lubi normalnych owocow przepada za to za owockami sloiczkowymi albo zajada moja papke (blender). Ostatnio zjadl mabana z malinami i mu smakowalo. Najbardziej lubi sloiczek mango z jogurtem.

A u nas coś wkońcu ruszyło! I do wszystkich mam co dzieci piją mleko mod. i nie dają witaminy D3 bo ją mleko zawiera-trzeba ją dawać!

reklama
Ja w sloneczne dni nie podaje bo wtedy sama sie tworzy w organizmie dziecka od niemowlaka daje modyfikowane i witaminke rowniez procz slonecznych dni jak wspomnialam wczesniej

Do góry