reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
A Nestle jeszcze nie mieliśmy:-)
Dziś drugi razpróbowałam Grzesiaczka przekonać do jabłuszka tartego i sie nie udało:-(Krzywi sie strasznie i pluje:szok:
Julek tez nie wszystkie jabłka lubi najbardziej smakują mu champion bo są słodziutkie może spróbuj konkretnie tą odmianę.

Nasz Piotruś już siedzi Sam...w sensie, że sam potrafi usiąść (przeważa się nóżkami i siupa :tak: ) i posiedzieć tak czasem nawet 15 min. Bawi się zabawkami które leżą przed Nim, główka mu nie ciąży i przestał się bujać na boczki :tak: z tym, że On bardzo szybko zaczynał sam się podciągać...ale święta prawda, że każdy Maluszek jest indywidualistą :-)

Moj Victor, poki co jadl kaszke bez smakowa Nestle, sloiczki Hipp-marchew z ziemniakiem, jablko, banan. Narazie wszystko mu smakuje.

Podajecie swoim maluchom sloiczki czy raczej same gotujecie?

Sukces,moje dziecko powraca do życia,zjadł całą porcję zupki:tak::-),troszke kaszy gryczanej.I tak fajnie nóżkami fika,żeby wymusić nasze jedzenie.Niedługo to po kątach będziemy jeść;-):-D.

Julek tez nie wszystkie jabłka lubi najbardziej smakują mu champion bo są słodziutkie może spróbuj konkretnie tą odmianę.
julkowa dzięki za podpowiedz:tak:Spróbujemy tej odmiany.
Marta to super że apetyt wrócił Julkowi:-)I tak Was w tych katach znajdzie;-):-D
niusia ja juz gotuję Grzesiowi chociaż zdarzy sie że dam mu jeszcze słoiczek:tak:

Dziś jeszcze dałam kaszke Bobovity Grzesiowi i o dziwo zjadł:szok:Zmienne jest to moje dziecko;-)

reklama
Do góry