I
iiwka
Gość
U nas znowu jakiś spokój z zasypianiem.No i ze snem w nocy,nie cieszę się aż tak jak wcześniej bo może znowu się to zmienić...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję Kacperkowi:-):-):-)Widać u nas lewą dolną jedyneczkę!!!!
iiwka silny Twój Kacper i dobrze sie rozwijaNo to Wam powiem nową rewelaję!!! Troszkę mnie tu nie było,ale to nadrobie
19 stycznia-obniżyliśmy Kacperkowi łóżeczko,i wiecie co on zrobił parę godzin później???? PODNIÓSŁ SIĘ o własnych siłach!!!!! Byliśmy z mężem w szoku jak to zobaczyłam!!!!!! nie stawiałam go nigdy wcześniej! teraz też tego nie robie!,jakoś wcześnie mi się to wydaje!!!
Marta dzięki:-)Ale się rozpedziłamGratki 500 posta katrinm.Jeszcze trochę i mnie dogonisz;-)
Może ząbki będą jej wychodzić dlatego nie ma apetytu....oby tylko nie zachorowała...Hejka .
U Nas chyba lekki kryzysik ma Blania . :-(
Nie chce za bardzo nic jesc , dzis zjadla cudem sloiczek dyni. i popila mleczkiem
A jesli chodzi o kaszki to gruszkowa bobovita nie za bardzo sie u Nas sprawdza , lepiej jej smakowala jablkowa, bananowa, ryzowa, malinowa, ale musimy ja dokonczyc ...a teraz chyba sa juz morelowe ? czy brzoskwioniowe? od 6 miesiaczkow ? musze sprawdzic na stronie bobovita :-)
Tez cos tak wlasnie mi sie wydaje ..dzis zagladalam do buski i chyba widzialam dwie czerwone kreski od wewnatrz na dole, ale moja mala jest tak energiczna ze nawet chwili nie wysiedzi w miejscu i nie daje sobie sprytnie zajrzec wogule , ucieka jak nie wiem ..czy to mozliwe? i jak dotykalam paluszkiem to pod jedna z nich czulam cos twardszego ...albo to moje juz schizy bo tak strasznie wyczekuje 1 zabkaMoże ząbki będą jej wychodzić dlatego nie ma apetytu....oby tylko nie zachorowała...
My kaszki gruszkowej nie jedlismy jeszcze.Jabłkowa smakuje Grzesiowi.A Bobovita ma morelową:-)
buziaczku ja też czekam na pierwszy ząbek GrzesiaTak jak Blania ucieka mi główką i nie mogę dobrze zajrzec do buzi albo nie chce jej otworzyćJa już też chyba mam schizę bo wydaje mi się że cos widzę a tunic nie widaćTez cos tak wlasnie mi sie wydaje ..dzis zagladalam do buski i chyba widzialam dwie czerwone kreski od wewnatrz na dole, ale moja mala jest tak energiczna ze nawet chwili nie wysiedzi w miejscu i nie daje sobie sprytnie zajrzec wogule , ucieka jak nie wiem ..czy to mozliwe? i jak dotykalam paluszkiem to pod jedna z nich czulam cos twardszego ...albo to moje juz schizy bo tak strasznie wyczekuje 1 zabka
a jak u was to wygladalo