reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Ja dziś po ciężkiej nocy:-(Grześ był tak zmęczony,że ni chciał spać.Zdrzemnął się pół godziny do 21 i już był koniec.Płacz,sam nie wiedział czego chce,nawet cycuś nie pomagał.O 23 włożyłam go do łóżeczka a on tam zaczął się bawić:szok:I tak do 1:wściekła/y:A ja taka padnięta byłam:-(W końcu wzięłam go dołóżka i ok.2 zasnął ale budził się co 1:-(Może to rekcja po szczepieniu:confused:Tak sobie tłumaczę;-)A dziś wstał przed 7:-(

Saratonie Milenka chodzi spać o 22-23 przebudza się troszeczke żeby dostać pare łyków picia między 1-3 to wiercenie jest, bierze pare albo jednego łyka pić i śpi dalej ostatnio zdaża się coraz częściej przespanie budzenia na piciu:biggrin2: potem chce jeść między 5-6 rano wypija 120 mleczka i śpi dalej. Budzi się na piciu o 8-8,30 i śpi jeszcze 40 minut.
Nie jest najgorzej, dodam tylko że jak pokłuce się z M to mam nocke z głowy bo Milenka czuje moje zdenerwowanie i budzi się z 7 razy, a jak między nami jest super to dziecko śpi jak aniołek.

rada nie kłuć sie z Mężem. ;-) Wiem ze czasem sie nie da, bo te chłopy takie już są, ale i tak Ci zazdroszczę, bo moje dziecko potrafo 5 razy w nocy wstać, nie koniecznie na jedzonko ale chce się poprzytulać, czasem uśnie przy herbatce.
karmie go ok 22-23 jak sama ide spac jeżeli się oczywiscie obudzi, a pozniej daje herbatkę jak nie chce to przytulam a jak i to nie pomaga to cycuś.

Wczoraj jak byłam na szczepieniu z Grzesiem to zapytałam panią doktor czy mogę wprowadzić biszkopty.A ona powiedziała że lepiej jeszcze nie ale jak chcę to bez glutenu.A takich nie moge znalezć:baffled:A jak skończy miesięcy to mogę już pół żółtka dawać z kaszką kukurydzianą i odrobiną bulionu co 2 dzień.A myslałam że dopiero po 7 miesiącu:confused:

reklama
Uhuhu widze ze maluszki protestuja:-D

na szczescie moja mala wcina wszystko , tylko mleczko ostatnio jej mniej smakuje i pije go mniej ale nadrabia obiadkami deserkami:tak::sorry2:

czy dajecie przecierowe soczki np z jablka marchewki:confused: ja dzis chce zrobic malej w sokowirowce marchew by sie troszke zarumienila :-p i dodam wody :happy2:

Do góry