No to fajnie. Mozesz zostac etatowa kucharka Grzesia.No i smakowała zupka mamusi Grzesiowi:-)
reklama
katrinm5
Fan(ka)
I już nią zostanęFjnie jest zrobić jedzonko a pózniej patrzeć jak malec wcina:-)No to fajnie. Mozesz zostac etatowa kucharka Grzesia.
Tak, to bardzo cieszy jak malec wcina co mamusia ugotuje.:-) I dlatego sie wsciekam od paru dni, bo Grzes strajkuje.:-(I już nią zostanęFjnie jest zrobić jedzonko a pózniej patrzeć jak malec wcina:-)
katrinm5
Fan(ka)
Ja dziś po ciężkiej nocy:-(Grześ był tak zmęczony,że ni chciał spać.Zdrzemnął się pół godziny do 21 i już był koniec.Płacz,sam nie wiedział czego chce,nawet cycuś nie pomagał.O 23 włożyłam go do łóżeczka a on tam zaczął się bawićI tak do 1A ja taka padnięta byłam:-(W końcu wzięłam go dołóżka i ok.2 zasnął ale budził się co 1:-(Może to rekcja po szczepieniuTak sobie tłumaczę;-)A dziś wstał przed 7:-(
katrinm5
Fan(ka)
asiulinka mój Grześ też może zastrajkować bo stwierdziże mu jednak nie smakuje;-)
katrinm5
Fan(ka)
Dziękuję asiulinkaKatrinm wspolczuje nocki.
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
Saratonie Milenka chodzi spać o 22-23 przebudza się troszeczke żeby dostać pare łyków picia między 1-3 to wiercenie jest, bierze pare albo jednego łyka pić i śpi dalej ostatnio zdaża się coraz częściej przespanie budzenia na piciu potem chce jeść między 5-6 rano wypija 120 mleczka i śpi dalej. Budzi się na piciu o 8-8,30 i śpi jeszcze 40 minut.
Nie jest najgorzej, dodam tylko że jak pokłuce się z M to mam nocke z głowy bo Milenka czuje moje zdenerwowanie i budzi się z 7 razy, a jak między nami jest super to dziecko śpi jak aniołek.
rada nie kłuć sie z Mężem. ;-) Wiem ze czasem sie nie da, bo te chłopy takie już są, ale i tak Ci zazdroszczę, bo moje dziecko potrafo 5 razy w nocy wstać, nie koniecznie na jedzonko ale chce się poprzytulać, czasem uśnie przy herbatce.
karmie go ok 22-23 jak sama ide spac jeżeli się oczywiscie obudzi, a pozniej daje herbatkę jak nie chce to przytulam a jak i to nie pomaga to cycuś.
katrinm5
Fan(ka)
Wczoraj jak byłam na szczepieniu z Grzesiem to zapytałam panią doktor czy mogę wprowadzić biszkopty.A ona powiedziała że lepiej jeszcze nie ale jak chcę to bez glutenu.A takich nie moge znalezćA jak skończy miesięcy to mogę już pół żółtka dawać z kaszką kukurydzianą i odrobiną bulionu co 2 dzień.A myslałam że dopiero po 7 miesiącu
reklama
Uhuhu widze ze maluszki protestuja
na szczescie moja mala wcina wszystko , tylko mleczko ostatnio jej mniej smakuje i pije go mniej ale nadrabia obiadkami deserkami
czy dajecie przecierowe soczki np z jablka marchewki ja dzis chce zrobic malej w sokowirowce marchew by sie troszke zarumienila i dodam wody
na szczescie moja mala wcina wszystko , tylko mleczko ostatnio jej mniej smakuje i pije go mniej ale nadrabia obiadkami deserkami
czy dajecie przecierowe soczki np z jablka marchewki ja dzis chce zrobic malej w sokowirowce marchew by sie troszke zarumienila i dodam wody