reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mi tez wydaje sie ze to moze byc po antybiotyku.... A jesli bierzecie melko krowie gdzies od gospodarza to tez np.sama krowa mogla zjesc cos co moze uczulic dziecko....
Co do smoka to my nadal z nim biegamy....i jakos specjalnie z tym nie walcze...Przyjdzie czas i wrozka,ktora zabierze smoka a da w zamian prezent :-) Co do sikania...trzeba od nowa zabrac sie do roboty....Po urlopie w polsce wszystko sie popsulo...Ale zauwazylam ze mloda od czasu do czasu sikajac w pampersa wola ze robi "pipi" :-)
Co do smoka to my nadal z nim biegamy....i jakos specjalnie z tym nie walcze...Przyjdzie czas i wrozka,ktora zabierze smoka a da w zamian prezent :-) Co do sikania...trzeba od nowa zabrac sie do roboty....Po urlopie w polsce wszystko sie popsulo...Ale zauwazylam ze mloda od czasu do czasu sikajac w pampersa wola ze robi "pipi" :-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Mi tez wydaje sie ze to moze byc po antybiotyku.... A jesli bierzecie melko krowie gdzies od gospodarza to tez np.sama krowa mogla zjesc cos co moze uczulic dziecko....
Pati a skąd my mamy wziąść mleko od gospodarza ...... niestety my takie ze sklepu Co prawda 3,2 % ale może jeszcze za wcześnie ...
A swoją drogą to ja niecierpie takiego mleka prosto od krowy ...ma taki specyficzny zapach (czytaj - śmierdzi mi krową) i jest takie tłuste
dzisiaj rano nie było płatków z mlekiem i wysypki nie ma ... jak narazie
Super!
u nas małe kroski wyskoczyły kilka na pleckach i na brzuszku - ale juz pomału schodza - wiec to pewnie było -przegrzanie..(albo nowinka która uzyłam do kąpieli- nby wielki soft!..a mała wyłacznie powinna byc kąpana w oilantum..wiec nie wiem)- no ale - ... zaczełam ubierac mała lzej..zaczeła bardziej kaszlec....posrana jest tu pogoda..........poranki sa mega zimne-wietrzne mimo iz słonce juz jest dosc mocne od 6..jak na słoncu grzeje...a w cieniu zimno..a jak zawieje, to juz wogole! generalnie...jedni chodza w koszulkach na ramiaczkach inni w kurtkach zimowych! paranoja..ja to głupieje jak siebie i mała ubierac- bo juz obie kaszlemy!
u nas małe kroski wyskoczyły kilka na pleckach i na brzuszku - ale juz pomału schodza - wiec to pewnie było -przegrzanie..(albo nowinka która uzyłam do kąpieli- nby wielki soft!..a mała wyłacznie powinna byc kąpana w oilantum..wiec nie wiem)- no ale - ... zaczełam ubierac mała lzej..zaczeła bardziej kaszlec....posrana jest tu pogoda..........poranki sa mega zimne-wietrzne mimo iz słonce juz jest dosc mocne od 6..jak na słoncu grzeje...a w cieniu zimno..a jak zawieje, to juz wogole! generalnie...jedni chodza w koszulkach na ramiaczkach inni w kurtkach zimowych! paranoja..ja to głupieje jak siebie i mała ubierac- bo juz obie kaszlemy!
patrycja24berlin
Kakawa u nas mleko mozna bylo kupic prosto od gospodarza....Wystarczylo wstac o 06:00,stanac z plasikowa butla w kolejce i poczekac az mily pan naleje ci z kany z kranikiem :-)
A takiego krowiego mleka tez nie znosze...zaraz mi sie cofa.bleeeeeeeeee
A takiego krowiego mleka tez nie znosze...zaraz mi sie cofa.bleeeeeeeeee
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez takiego prosto od krowy nie wypije fuj.................
A zdarza wam sie czasem stracic nerwy i dac klapsa ?!?!?!?! czy ja tylko taka wyrodna?
A zdarza wam sie czasem stracic nerwy i dac klapsa ?!?!?!?! czy ja tylko taka wyrodna?
patrycja24berlin
Mi juz sie zdazylo....Wtedy jak mloda idzie spac to wyrzuty sumienia mam
u... Olci inaczej nie da się uspokoić. niestety jest tak rozpuszczona, ze nic i nikt nie daje rady. A tak apropos... jutro wyjeżdżamy....:-). Hip hip hurrrraaaaaa:-). daje dyla jutro z roboty. Biorę urlop na żądanie. Ale się szefowa wścieknie.... a mi to zwis.....:-).
reklama
patrycja24berlin
Fredzia wyszalej sie ile da....Praca nie zajac ;-)
Podziel się: