reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze imionkowe typy

Jak będzie dziewusia to będzie Nadia Dominika, dla chłopczyka chyba Bartłomiej Kajetan. Tata się jeszcze waha, ale chyba ostatecznie tak zostanie. Chociaż z drugiej strony może się okazać, że jak zobaczymy maleństwo pierwszy raz to okaże się, że pasuje do niego zupełnie inne imię.:-)

reklama
cfcgirl - śliczne imię wybraliście dla dziewczynki. Jak już pewnie gdzieś pisałam (na innym wątku). Moja Mała będzie nazywała się Maria Berenika (z gr. phere Nike - przynosić zwycięstwo) dla odmiany. Pozdrawiam cieplutko.

Hej, ja mam mętlik w głowie.... sama nie wiem. na razie oczywiście nie myśle o męskich imionach ale dla dziewczynki chciałabym Amelia ale mój mąż kręci nosem, więc jest też pomysł Zuzi. a co do chłopca to nie mam pojęcia może Cezary, Czaruś ;-)

U nas jak będzie dziwczynka to Tosia ma być, to znaczy ja tego bardzo chcę i mam nadzieje że małżon zmięknie :-)

A jak chłopczyk to albo Dawidek, albo Piotruś albo Wojtuś :rofl2:

Chlopczyk - Mikolaj - chyba ze mi odbije i zaryzykuje obicie przez Beate i dam Cezary :)
Dziewczynka - tu jest problem ale na razie najblizej jest Maja

reklama
u Nas jeśli będzie dziewczynka to Nikolka i takie mam coś przeczucie że będzie dziewuszka :-)
a jak chłopczyk to chcieliśmy Oliwier ale to się jeszcze zobaczy ;-);-)

Do góry