reklama
nadineczka
Fanka BB :)
to ja jestem lepsza wydrukowałam ten zestaw ćwiczeń 6 coś tam i tak leży i to w drukarce jeszcze
kto ma połówkę to ja się pisze:-) bo już rok minie niedługo a mi jak alkoholikowi się chce jakiegoś procenta
kto ma połówkę to ja się pisze:-) bo już rok minie niedługo a mi jak alkoholikowi się chce jakiegoś procenta
G
gość 574
Gość
ja się zapisuje obiema rękoma i jeszcze nogami - wreszcie program, który mi podpasował noo)))))))))))I to mniem się baardzooo podoba Nadineczka i tak mnie natchnęło że proponuję rozpoczęcie programu ODCHUDZANIE PRZEZ DRUKOWANIE:-)
morka
Fanka BB :)
W związku z tym że kolejne zainteresowane przybywają jako samozwańczy instruktor prozwolę sobie przedstawić program na dziś. Jednocześnie uprzejmie proszę o nie forsowanie się. Zatem do dzieła. Stawiamy krzesło, powolnym ruchem sadzamy pośladki > W przypadku nadmiernego zmęczenia uzasadnione jest pozostanie w tej pozycji na dłużejJeśli już czujemy się na siłach szybciej ( nie przesadzając z szybkością) unosimy palec wskazujący jeden raz do góry i powoli opuszczamy wściskając na drukarce przycisk ON. Jeśli czujesz że już więcej nie dasz rady śmiało odpocznijPonownie unieś palec i opuszczając go powoli wściśnij przycisk OFF. Serię powtórz raz (poziom dla zaawansowanych 3Xseria). Kolejne ćwiczenia już jutro a te które jeszcze do klubu nie przystąpiły serdecznie zapraszam na zajęcia. Wstęp bezpłatny:-)
reklama
Podziel się: