reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Dziewczyny a gdzie wasze pomysły na obiady w wersji light się pytam ???????????????;-)
chyba miałyśmy pisać co :-D

reklama
Gosia - te co się poodchudzały to już w nosie mają a te co im nie wychodzi (w tem ja) w ogóle nie chcą o tym gadac bo i po co ;))))

a ja jestem przytyta i na razie mam to w nosie poczekam aż zacznę pracować same nerwy mnie zeżrą bo będę myślała co z moim bączkiem :(

Gosia: nei zostałas sama, ale jakoś brak chętnych mam cycowych do dzielenia się tym jak schudnąć i co jeść;)
Ja żem też przytyta i zalezy od dnia albo mam to głeboko w doopce, albo patrze w lustro i mówię sobie - dzisys jak ty wyglądasz:)
czekam już 2 tygodnie az mi wagę wyślą z premium club - im się spieszy, że hej, a ja ciągle sobie mówię przyjdzie waga to się obaczy jak chudnąć;) a póki co idę sobie szarlotke ukroic - a co przecie się nie zmarnuje;)

Aga przesadzasz :-) Masz ładne długie zgrabne nogi i duuuzy cyc. ja tez mam duży cyc. A te z dużym cycem to mogą sobie robić co chcą i tak optycznie przez te cyce wyglądają na "pełniejsze", wiec nie warto sie katować ;-)

Jola właśnie zobaczyłam, że coś mi tu odpisałaś - tylko, że ja owszem małego cyca nigdy nie miałam, ale w ciąży 2 numery w górę - więc jak przestanę karmić to pewnie te 2 numery co mu urósł to mi zleci i te kg też mi zleciec muszą, bo inaczej będe przytyta:) diet nie lubię, więc się katować nie będę - jak wymyśle jak zgubić moje 9kg nadwyżki bez diety i ćwiczeń to to opatentuję chyba:) może jak Misia zacznie bieać to będe zasuwać za nią? heh

a wlazłam tu, bo pamiętam, że się dieta Dunkana katujecie, a ja dziś po blogach łażę i znalazłam - proszę dunkanowe forumowiczki:
Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.

Agagsm, ja tez mam jeszcze mala nadwyzke po ciazy i nie mam pomyslu, jak to zrzucic. Troche na boczkach i troche w cyckach. Bedziemy biegac juz niedlugo za maluchami. Biegac, turlac sie i takie tam. ;-)

reklama
to ja juz mam 1 kg mniej niż przed ciążą, ale przez rok przed ciazą przytyłam 8 kg zatem jeszcze 7 mi zostało - no i ta opona....

Do góry