reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

mitaginko, ale super :-) wreszcie poznajemy meza supermena! buzka dla was :-) sliczna rodzinka! boska!!!

jola, super koszykowa panienka :-) i w brata wozku bomba, zeby tylko nie wpadl na pomysl sam jej tam wsadzic ;-)

koot
, hehe, maly sliczny! z tata slodkie :-) a BB mama pierwsza klasa!!!

reklama
IMG_0162.jpg

IMG_0163.jpg

to nasza rodzinka, jak zwykle za duzo zdjec, bo mam klopot z wyborem ;-)
najpierw moja duma, czyli starszaki:

moja sukienka ;-) oczywiscie nie mam zadnego normalnego zdjecia, cholera jasna, same beznadziejne ujecia!

maly tez nie ma fajnego zdjecia, tylko z mama :-(

i umalowani:

teraz zdjecia Felcia i reszta ;-)

strasznie duzy Filip!.. szok!..

Masio:

i jeszcze pare fot ze swiat:

swieconka :-)

i swiateczne spacerki:

i chlopaki wciagaja kaczke :-D

Ostatnia edycja:
reklama
aenye nie dość że zdjęć dużo to jeszcze dwa razy to samo ;-) ;-) ;-) fajowe zdjęcia!!!!

Do góry