reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
ale sliczna mama!!! i jaki pikny sweterek wypatrzylam :cool2:

a Josiu jeszcze piekniejszy ;-) cudny chlopczyk! nie wiem, jak mozesz sie na niego denerwowac! :-D :-D :-D

no blondyna Ty to chyba nieletnia, Josiu jak Twój brat wygląda:) bardzo ładne zdjatka, podobni do siebie z Josiem jesteście baardzo
marma piekne zdjęcie

Haha tak Josia mialam jak 12lat skonczylam a teraz 15 bede konczyc :-D :-D haha
ejjj pokazalabym wam sie w full make-up'ie ale nie mam weny w tej ciazy ani zadnych fotek na mamy kompie :-)

no coz kiedy wy wpasujecie sie w krag babun po 50ce to ja bede jeszcze smigac z 30to latkami :-D

Aenye a w Tobie nawet jak foty ogladasz odzywa sie sie zakupocholiczka :-D jaki sweterek? To krotkie cos na 1focie? Zgadnij... Primark :-D

reklama
Do góry