Zobacz załącznik 409400Zobacz załącznik 409401Tak choroje moj skarb Ninusia,39 stopni goraczki ,lezki czasem kapna z bolu i zmeczenia ale moje serce dalej sie usmiecha.Ona jest priceless-moj jedyny cud swiata!!!
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
aneczka, super ale ci dzieci nie podmienili w szpitalu? jedno jasnoblond i niebieskie oczy, drugie ciemnookie i ciemnowlose?? ;-) ale z buzi podobni do siebie nawzajem, hehe, do ciebie jakos nie ale mama sliczna tyz ;-)
U
użytkownik 838
Gość
aenye, no co Ty opowiadasz? Moim zdaniem wlasnie baaardzo podobni do mamy! :-) A mala to juz w ogole, Twoja miniaturka ;-) No i jaki lysolek ;-)
Dzięki laski wielkie.. Milka jest podobna baaardzo do mojego taty, który zmarł.. jakoś po nim ma oczy, miny, gesty. Do mnie podobieństwa nie widzę a jedynie do szanownego małżona nieco tylko małżon nie życzy sobie abym tu zdjęcia jego wstawiała.. no chyba że wstawię i usunę wieczorem – można tak?? bo by mnie ubił jakby zobaczył
reklama
Ja tez o ten kolor oczek Mileny chcialam zapytac,jaki kolor ma Twoj malz i dziadkowie,u nas podona sytuacja i codziennie wpatruje jej sie w te niebiesko -szare oczeta i wyjsc z pozdziwu nie moge...
p.s aneczka dawaj tego malzona ,nic mi nie mow ,obejrzymy ocenimy kto do kogo podobny a pozniej skasujesz!
p.s aneczka dawaj tego malzona ,nic mi nie mow ,obejrzymy ocenimy kto do kogo podobny a pozniej skasujesz!
Ostatnia edycja:
Podziel się: