reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
Troszke nas tu nie było wiec i przypomnimy sie na calego. Obejrzałam zdjęcia wstecz, dzieciaki sa cudowne i takie juz dojrzale a to my: DSC04203.jpgDSC04205.jpgZdj__cie0670.jpgDSC04227.jpgDSC04235.jpgDSC04166.jpgDSC04081.jpgZdjęcie0638.jpg2011.10.28-11.05.41.IMG_5465.jpgZdjęcie0138.jpg

herbatia- Wikunia jest baaardzo do Ciebie podobna! I do Twojej mamy też i ma piękne włosy.. śliczna lala – dawaj ją do jakiegoś konkursu

Przypominam się i ja z moimi skarbami:

Milka 102.jpgMinia 082.jpgMilka 103.jpgMinia 045.jpg

Minia 007.jpgMinia 012.jpgMinia 033.jpgMinia 050.jpgMinia 126.jpgMinia 109.jpg

Ostatnia edycja:
aneczka, super :-D ale ci dzieci nie podmienili w szpitalu? jedno jasnoblond i niebieskie oczy, drugie ciemnookie i ciemnowlose?? ;-) ale z buzi podobni do siebie nawzajem, hehe, do ciebie jakos nie :-D ale mama sliczna tyz ;-)

aenye, no co Ty opowiadasz? Moim zdaniem wlasnie baaardzo podobni do mamy! :-) A mala to juz w ogole, Twoja miniaturka ;-) No i jaki lysolek ;-)

Dzięki laski wielkie.. Milka jest podobna baaardzo do mojego taty, który zmarł.. jakoś po nim ma oczy, miny, gesty. Do mnie podobieństwa nie widzę a jedynie do szanownego małżona nieco tylko małżon nie życzy sobie abym tu zdjęcia jego wstawiała.. no chyba że wstawię i usunę wieczorem – można tak?? bo by mnie ubił jakby zobaczył
:angry:

reklama
Ja tez o ten kolor oczek Mileny chcialam zapytac,jaki kolor ma Twoj malz i dziadkowie,u nas podona sytuacja i codziennie wpatruje jej sie w te niebiesko -szare oczeta i wyjsc z pozdziwu nie moge...

p.s aneczka dawaj tego malzona ,nic mi nie mow ,obejrzymy ocenimy kto do kogo podobny a pozniej skasujesz:)!

Ostatnia edycja:
Do góry