wszystkie dzieciatka slodziachne ,jankesowa masz porzadnego chlopa ,a nati hamak 1wsza klasa tylko uwazaj na kleszcze.ja z moja chodze pod drzewka bo ona lubi ogladac liscie i ciagle lapie na niej jakiegos robala.nie znam sie na nich ale przerazona jestem ze to moze byc kleszcz.
reklama
andariel
mama super dwójki :]
nati - boskie klimaty, jejku jak ja bym tam chciała być!!! córcia jaka duża i silna!
jankesowa - ale masz dużego synka! fota w wózku fajowa, ciekawa perspektywa do kontemplacji światai leżaczek, widzę, mamy taki sam;
jankesowa - ale masz dużego synka! fota w wózku fajowa, ciekawa perspektywa do kontemplacji światai leżaczek, widzę, mamy taki sam;
jola.24
Fanka BB :)
nati, jankesowa śliczne macie pociechy
MAATKOOOOOOOOO!!!!!!! JAKIE TE DZIECI WSZYSTKIE DUŻE!!!!
A ja mam wrażenia że Wika taka mała w porównaniu do innych, sama jeszcze nie siedzi zatem gratulacje Nati dla Asiuni
Jankesowa Twój synuś naprawdę duży chłopak
Tym razem trochę nas: a co na podusi nie można? Tato to ile tam przelałeś na moje konto? Mamo powoli ja sama czy ktos mnie spakował? już dość? Łyżki w dłoń!!!
A ja mam wrażenia że Wika taka mała w porównaniu do innych, sama jeszcze nie siedzi zatem gratulacje Nati dla Asiuni
Jankesowa Twój synuś naprawdę duży chłopak
Tym razem trochę nas: a co na podusi nie można? Tato to ile tam przelałeś na moje konto? Mamo powoli ja sama czy ktos mnie spakował? już dość? Łyżki w dłoń!!!
U
użytkownik 838
Gość
Boniu, alez te dzieciaczki nam rosna! :-) Same slodkosci sie z nich robia. Ja nie wiem, jak niektore kobiety nie chca miec dzieci?! :/
alexandra_73
nati - super,takie wakacyjne...ach...corcie slodkie,loze 1-sza klasa)
jankesowa - ale gracjanek duzy,sliczny chlopczyk!!!
herabatita - bosko,a walizowe wymiata!!!
jankesowa - ale gracjanek duzy,sliczny chlopczyk!!!
herabatita - bosko,a walizowe wymiata!!!
andariel
mama super dwójki :]
spakowana Wiki - rewelacja!
a ja wyciagnęłam pożyczoną chustę NATI - i oto efekty: moja pierwsza "kieszonka" z zawartościązamotana zbyt luźno, następnym razem będzie lepiej:
Zobacz załącznik 375564
a ja wyciagnęłam pożyczoną chustę NATI - i oto efekty: moja pierwsza "kieszonka" z zawartościązamotana zbyt luźno, następnym razem będzie lepiej:
Zobacz załącznik 375564
Ostatnia edycja:
alexandra_73
andariel - super, a "zawartosc" przeurocza!!!
reklama
klaudencja
Podziel się: