reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

wszystkie dzieciatka slodziachne ,jankesowa masz porzadnego chlopa ,a nati hamak 1wsza klasa tylko uwazaj na kleszcze.ja z moja chodze pod drzewka bo ona lubi ogladac liscie i ciagle lapie na niej jakiegos robala.nie znam sie na nich ale przerazona jestem ze to moze byc kleszcz.

reklama
nati - boskie klimaty, jejku jak ja bym tam chciała być!!! córcia jaka duża i silna!
jankesowa - ale masz dużego synka! fota w wózku fajowa, ciekawa perspektywa do kontemplacji świata:tak:i leżaczek, widzę, mamy taki sam;

MAATKOOOOOOOOO!!!!!!! JAKIE TE DZIECI WSZYSTKIE DUŻE!!!!
A ja mam wrażenia że Wika taka mała w porównaniu do innych, sama jeszcze nie siedzi zatem gratulacje Nati dla Asiuni
Jankesowa Twój synuś naprawdę duży chłopak :)
Tym razem trochę nas: a co na podusi nie można? DSC02491.jpg Tato to ile tam przelałeś na moje konto?DSC02501.jpg Mamo powoli ja samaDSC02506.jpgDSC02507.jpg czy ktos mnie spakował?DSC02509.jpg już dość? Łyżki w dłoń!!!DSC02508.jpg :)

Boniu, alez te dzieciaczki nam rosna! :-) Same slodkosci sie z nich robia. Ja nie wiem, jak niektore kobiety nie chca miec dzieci?! :/

reklama
Do góry