reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
201107101120.jpg201107041100.jpgjeszcze miały być te ;) ta kąpiel to dzisiejsza, o czasie ;) Nati to są fotki z mojej komóry, zgram coś co mi mężuś robił :) i wkleję :)

emi - czekoladowa słodycz :)

nati, kokardka na pupci boska, z misiem tez supcio, no i boski ten miś ze świecącym brzuszkiem, a fałdki przesłodkie!!!

hatorska, dzieciaczki słodziachne :)

ducha- Boski Tymuś ( już w Gdyni?? jakis spacerek?)
Mitaginka- jak zwykle Tysia cudna

a kokardka na pupie to moje nowatorskie wiązanie folii na pieluszce tetrowej i tym sposobem nawet po nocy ubranko suche :), a żeby zawiązać trzeba leżeć na brzuchu wpadłam na to jak miała miesiąc więc może dlatego lubi lezec na brzuszku, świecacy to konik morski i jeszcze gra bacha poprostu super ( kiedyś reklamowali w tv)

fisher-price-konik-morsk_9247.jpgfisher-price-konik-morsk_9246.jpg

reklama
Dalwm rade tylko 2 ostatnie strony nadrobic

Hatorska cudne dzieciaki ,wyplazowane i usmiechniete ,nam tez brakuje zdjec razem ,prawie w ogole nie mamy w dwojke nie mowiac juz o takich w komplecie ,ech...
Ducha fajne przytulanki
Mitaginka zakupilam Misce ta sama czapke coby jej w uszka nie wialo:), a jak patrze na ta bramke na dzialce tesciow to mi sie Tunezja przypomnina ,heheh

same cukiereczki na tym naszym forum

Do góry