reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

reklama
201107101120.jpg201107041100.jpgjeszcze miały być te ;) ta kąpiel to dzisiejsza, o czasie ;) Nati to są fotki z mojej komóry, zgram coś co mi mężuś robił :) i wkleję :)

emi - czekoladowa słodycz :)

nati, kokardka na pupci boska, z misiem tez supcio, no i boski ten miś ze świecącym brzuszkiem, a fałdki przesłodkie!!!

hatorska, dzieciaczki słodziachne :)

ducha- Boski Tymuś ( już w Gdyni?? jakis spacerek?)
Mitaginka- jak zwykle Tysia cudna

a kokardka na pupie to moje nowatorskie wiązanie folii na pieluszce tetrowej i tym sposobem nawet po nocy ubranko suche :), a żeby zawiązać trzeba leżeć na brzuchu wpadłam na to jak miała miesiąc więc może dlatego lubi lezec na brzuszku, świecacy to konik morski i jeszcze gra bacha poprostu super ( kiedyś reklamowali w tv)

fisher-price-konik-morsk_9247.jpgfisher-price-konik-morsk_9246.jpg

reklama
Dalwm rade tylko 2 ostatnie strony nadrobic

Hatorska cudne dzieciaki ,wyplazowane i usmiechniete ,nam tez brakuje zdjec razem ,prawie w ogole nie mamy w dwojke nie mowiac juz o takich w komplecie ,ech...
Ducha fajne przytulanki
Mitaginka zakupilam Misce ta sama czapke coby jej w uszka nie wialo:), a jak patrze na ta bramke na dzialce tesciow to mi sie Tunezja przypomnina ,heheh

same cukiereczki na tym naszym forum

Do góry