reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki

Małgoś super, bardzo ładnie wyglądacie, fajne cycusie hihi :) i powaliła mnie fota twojego męza z ta kruszynka na kolanach :)

Kinia fajne zdjęcia takie romatyczne :)

reklama
Dziewczyny piekne jestescie, kazda z osobna i wszystkie razem.

Dziewczyny jestescie pieknymi kobietam..kazda ma cos w Sobie a ciaze nam sluza:) i nie wmawiajcie Sobie ze jest inaczej:)

Dodaje fotki z Rewala..
najlepsza fotka jak moj E kieruje..Mikus zawsze w takim miejscu pokonuje z nami trasy:D

Małgos, piekna figurka i jakie cyce...wow. mi kurcze troche urosły na poczatku i nic wiecej, a nogi masz tez wsam raz i takie kształtne, cos mówilas o patykach? eeee szkoda ze moich nie widzisz. Ja to cała jak patyczak tylko z brzuszkiem.

Dziekuje dziewczyny za mile slowa:***

co do cycow to zawsze mialam 75 B a teraz sama jestem w szoku jak mi sie powiekszyly..ale znajac zycie pozniej obwisna;/
Kasiona psina zawsze jezdzi z nami autem i albo u E w kroku albo na karku hehe..:D
Magi ja tez patyczak ale teraz dopiero mi sie przytylo i troche sie powiekszylam heh..pozniej wstawie fote z przed ciazy to sama zobaczysz:*

Najwyższy czas sie ujawnić:-)
Oto ja i mój Małż w dniu ślubu:-)

Załączniki

• IMG_6321_KOPIA.jpg
    IMG_6321_KOPIA.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 227
reklama
Do góry