reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

No cóż....
Trzeba zrzucić nie ma wyjścia ;)
Wolalam siebie w tych 47 kg, teraz nie mogę się przyzwyczaić :p
Tłuszcz się zgubi, gorzej rozstępy.

W pierwszej ciąży wyszły mi w 36 tyg...
A przytylam tylko 9 kg, które w dniu porodu zniknęły ....
Dermatolog powiedziała mi, że niestety takie mam predyspozycje i nic mi na to nie poradzi.
Długo płakałam przez rozstępy.
Byłam załamana. Teraz już przywykła. Czekam aż zbledną a france od 2 lat ciągle czerwone. Bio Oli nie pomaga...

A tam teraz sa sposoby na ukrycie takich rzeczy. Nawet na plaże bardzo modne sa stroje jednoczęściowe i jest ich teraz taki wybór, ze ja osobiście wole wlasnie takie, bo wyglądają cudnie i maja rewelacyjne wzory.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To jest duży? Lepiej zobacz na moj bebech 98,5cm na wysokości pępka [emoji12] na szczęście rozstępów zero jak na razie, ale smaruje sie dwa razy dziennie od 4 miesiąca [emoji846] juz sie boje co bedzie za 1,5 miesiąca [emoji87][emoji85]

1477041200-b31bge.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lisia faktycznie Ci urósł brzuszek:) Piekny[emoji7] i jak dobrze widzę to pępek Ci wyskoczył. Mój się trzyma ostatkiem sił[emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewna cudowne zdjęcia!

Lola ja też do pracy chodzę. Myślę że większość mam które karmią długo chodzi do pracy. Roczne dziecko je zupki owoce warzywa a twoje mleko jest uzupełnieniem rano przed pracą po pracy w nocy. To tak z argumentów przemawiających za. Natomiast pominę odczucia psychiczne bo nie mnie to oceniać. Ale wiedz że na laktatorze długo nie pociągniesz i pewnie będziesz musiała dać sztuczne mleko.

reklama
Do góry