13t 0dktory masz tydzien?
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13t 0dktory masz tydzien?
bo pewnie piszesz przez app? jest tak to zanim zaczniesz pisac kliknij trzy ktopki w prawym gornym rogu na zielonym pasku aplikacji i wybierz odpowiedz i bedziez miala na dole jako druga ikonke spinacz.Nie potrafie tu wstawiac zdjec za cholere
13t 0d
no wlasnie ja mialam 19 lutego ale jeszcze 23 marca wyszla mi beta <2... no tak dziewnie to bylo...myslalam ze juz u mnie wszytskie hormony powariowaly i moj lekarz stwierdzil ze to musial byc cykl bezowulacyjny (faktycznie w 12 dniu bylo jajeczko najwieszke 6mm) i dopiero pod w polowie kwietnia wyszlo ze jestem w ciazyTo ja tez tak jak ty mam dzis 13 t 0d. A kiedy miałaś OM? Ja 1 marcamoze jestesmy na tym samym etapie
![]()
no wlasnie ja mialam 19 lutego ale jeszcze 23 marca wyszla mi beta <2... no tak dziewnie to bylo...myslalam ze juz u mnie wszytskie hormony powariowaly i moj lekarz stwierdzil ze to musial byc cykl bezowulacyjny (faktycznie w 12 dniu bylo jajeczko najwieszke 6mm) i dopiero pod w polowie kwietnia wyszlo ze jestem w ciazy))
jestem klasycznym dowodem na to ze jak sie chociaz na chwile czlowiek zajmie czyms innym niz zachodzenie w ciaze to sie uda!
a kiedy masz termin?
taaak, ja na 2 dni przed tym jak sie dowiedzialam kupilam sobie skuterZ Usg 8 grudnia a z OM 6 grudnia![]()
ja dowiedziałam sie ze jestem w ciazy dzien po świętach![]()
Ja tez jestem dowodem ze jak sie przestanie myśleć o tych "staraniach o dzidzie" to wychodzi. Od wrzesnia nie udawalo sie a w marcu zamieszanie bo remont łazienki i porzadki przed świętami i od razu po świętach niespodzianka![]()