Nonkatoja
Fanka BB :)
Zrob i koniecznie pochwal się[emoji4]Musze tez zdj zrobic na pamiatke bo mam sprzed miesiaca a pewnie troszke sie zmienilo
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrob i koniecznie pochwal się[emoji4]Musze tez zdj zrobic na pamiatke bo mam sprzed miesiaca a pewnie troszke sie zmienilo
U mnie to samo. Juz nawet adidasy maz mi zaklada bo nie dosiegam...ja pękam w szwach....
boziu moj brzuch ma 129 cm w pępku ... ledwo sie ruszam, ręce i nogi dretwieja... krzyż okropnie boli... dramat...
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio mam wrazenie, ze co rano moj brzuch jest wiekszy ...Jejku to jest tak niesamowite, Żeby brzuch tak szybko rosl. A Tu jeszcze 2 msc. Obawiam się że mogę przytyc teraz w ciągu 2 msc tyle co do tej pory przez cala ciaze. Zjem banana a tu kilo do przodu, ja juz nie mam do tego siły
Ale to jest normalne. W trzecim trymestrze najwięcej przybierasz ty dziecko itp.Jejku to jest tak niesamowite, Żeby brzuch tak szybko rosl. A Tu jeszcze 2 msc. Obawiam się że mogę przytyc teraz w ciągu 2 msc tyle co do tej pory przez cala ciaze. Zjem banana a tu kilo do przodu, ja juz nie mam do tego siły