reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Musze tez zdj zrobic na pamiatke bo mam sprzed miesiaca a pewnie troszke sie zmienilo ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Zrob i koniecznie pochwal się[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejku to jest tak niesamowite, Żeby brzuch tak szybko rosl. A Tu jeszcze 2 msc. Obawiam się że mogę przytyc teraz w ciągu 2 msc tyle co do tej pory przez cala ciaze. Zjem banana a tu kilo do przodu, ja juz nie mam do tego siły

Jejku to jest tak niesamowite, Żeby brzuch tak szybko rosl. A Tu jeszcze 2 msc. Obawiam się że mogę przytyc teraz w ciągu 2 msc tyle co do tej pory przez cala ciaze. Zjem banana a tu kilo do przodu, ja juz nie mam do tego siły
Ja ostatnio mam wrazenie, ze co rano moj brzuch jest wiekszy ...
A co co do wagi ja sobie nic nie zakladalam bo nie mialam pojecia ile przytyje hihi jak do tej pory +6kg chyba nie jest zle ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Mi brzuch w ciagu tygodnia urosl o ... 10cm [emoji32] Jak tak dalej pojdzie to bedzie widac tylko brzuchol na chudych nozkach.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Do góry