reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

Dziewczyny dzisiaj była kobitka w sklepie termin na 13 grudnia z blizniakami i miala mniejszy brzuch od mojego !!

reklama
Ja poznałam dziewczynę która jest w 26 z bliźniakami a brzuch mały jakby była w pierwszym trymestrze. Przytyła 4kg. To ja mam 22 tydz i przytyłam 8,5kg a brzuch jak w 9mcu ciąży.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi wysoko masz brzuszek :)
Będziesz wiedziała bynajmniej kiedy opadnie :)
Śliczny jest!!!!

Kuzynka mojego męża też była z bliźniakami a brzuch taki tyci miała!!!!
Ala i olivier urodzili się po 3120g, więc jak na bliźniaki to spore i rodziły się blisko terminu :)

też tak zauważyłyście, że kobiety w ciąży jakoś łatwiej się komunikują ze sobą ? Ja nigdy nikogo nie zagadywałam w sklepie a teraz jak widzę ciężarną w jakimś sklepie z rzeczami dla dzieci to zaraz nawiązuje się dyskusja na kiedy termin jaka płeć itd itp :D

też tak zauważyłyście, że kobiety w ciąży jakoś łatwiej się komunikują ze sobą ? Ja nigdy nikogo nie zagadywałam w sklepie a teraz jak widzę ciężarną w jakimś sklepie z rzeczami dla dzieci to zaraz nawiązuje się dyskusja na kiedy termin jaka płeć itd itp :D
normalka, my we trzy ciężarne na placu siedzimy i gadamy o ciąży porodzie dzieciach a nawet o szczepieniach.

13900809_1097474970318952_1215740344_n.jpg

Wy się chwalicie to i ja :) już nie taka mała ta moja kruszynka 20t i 0 d

reklama
Do góry