reklama
Ja poznałam dziewczynę która jest w 26 z bliźniakami a brzuch mały jakby była w pierwszym trymestrze. Przytyła 4kg. To ja mam 22 tydz i przytyłam 8,5kg a brzuch jak w 9mcu ciąży.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Joshi wysoko masz brzuszek
Będziesz wiedziała bynajmniej kiedy opadnie
Śliczny jest!!!!
Kuzynka mojego męża też była z bliźniakami a brzuch taki tyci miała!!!!
Ala i olivier urodzili się po 3120g, więc jak na bliźniaki to spore i rodziły się blisko terminu
Będziesz wiedziała bynajmniej kiedy opadnie
Śliczny jest!!!!
Kuzynka mojego męża też była z bliźniakami a brzuch taki tyci miała!!!!
Ala i olivier urodzili się po 3120g, więc jak na bliźniaki to spore i rodziły się blisko terminu
creativo
Fanka BB :)
też tak zauważyłyście, że kobiety w ciąży jakoś łatwiej się komunikują ze sobą ? Ja nigdy nikogo nie zagadywałam w sklepie a teraz jak widzę ciężarną w jakimś sklepie z rzeczami dla dzieci to zaraz nawiązuje się dyskusja na kiedy termin jaka płeć itd itp
elifit
Moderatorka
normalka, my we trzy ciężarne na placu siedzimy i gadamy o ciąży porodzie dzieciach a nawet o szczepieniach.też tak zauważyłyście, że kobiety w ciąży jakoś łatwiej się komunikują ze sobą ? Ja nigdy nikogo nie zagadywałam w sklepie a teraz jak widzę ciężarną w jakimś sklepie z rzeczami dla dzieci to zaraz nawiązuje się dyskusja na kiedy termin jaka płeć itd itp
Mam teraz chwilę czasu i powoli coś widać, więc też się pochwalę. Moje skromne 22+5[emoji6]Zobacz załącznik 765816
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde praktycznie nic po tobie nie widać, ale masz jeszcze czas wyrośnie i ci duży brzuszek
Jedne mają wyżej niżej, pisałaś że nie wiesz co urodzisz to może jednak to będzie chłopiec. Ich zawsze biust pociągałNasz 19+4 .Zobacz załącznik 765969
Ej moj jakis dziwny zobaczcie zaczynaja sie juz jakby od cyckow!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Jedne mają wyżej niżej, pisałaś że nie wiesz co urodzisz to może jednak to będzie chłopiec. Ich zawsze biust pociągał
W srode z gabinetu nie wyjde zanim mi plci nie rozpozna [emoji23][emoji41]
reklama
Piłeczka [emoji7][emoji7][emoji7]
Wy się chwalicie to i ja już nie taka mała ta moja kruszynka 20t i 0 d