reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

19-ty tydzien, moja ukochana bluzka znow :D

Załączniki

• Zdjęcie0351.jpg
    Zdjęcie0351.jpg
    624,9 KB · Wyświetleń: 200
reklama
maly jest i jak mi ktos mowi, ze to 7 miesiac to sie pukam w czolo, cos czuje, ze duzego brzucha nie bede miec :)
kochana wiesz jak potem rośnie brzuchol, masakrejszyn. Ale to też zależy ogółem czy np w innych częściach ciała ci przybywa. Mnie z synem przybyło w udach, ramionach i na buzi więc brzuch sie aż tak nie wyróżniał. Z córką miałam tylko brzuch i był wieelki.

kochana wiesz jak potem rośnie brzuchol, masakrejszyn. Ale to też zależy ogółem czy np w innych częściach ciała ci przybywa. Mnie z synem przybyło w udach, ramionach i na buzi więc brzuch sie aż tak nie wyróżniał. Z córką miałam tylko brzuch i był wieelki.
ja mam nadwage wiec u tak jakiejs tam pilki okraglej miec nie bede z przodu :) a poki co nie zauwazylam by mi gdzies tam przybylo, zobacze jak to bedzie za miesiac lub dwa :)

A mi idzie w sam brzuch i cycki. O ile cycki OK to brzuch masakra. Już założenie butów to udręka. Z samochodu to się wytaczam. Nóg nie widzę. A jeszcze tyle przed mną. Ludzie jak nie wiedzą że mam w brzuchu bliźniaki to myślą, że rodze za miesiąc. Jutro wrzucę zdjęcia -zobaczycie jak urosłam.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry