reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

19-ty tydzien, moja ukochana bluzka znow :D

Załączniki

• Zdjęcie0351.jpg
    Zdjęcie0351.jpg
    624,9 KB · Wyświetleń: 201
reklama
maly jest i jak mi ktos mowi, ze to 7 miesiac to sie pukam w czolo, cos czuje, ze duzego brzucha nie bede miec :)
kochana wiesz jak potem rośnie brzuchol, masakrejszyn. Ale to też zależy ogółem czy np w innych częściach ciała ci przybywa. Mnie z synem przybyło w udach, ramionach i na buzi więc brzuch sie aż tak nie wyróżniał. Z córką miałam tylko brzuch i był wieelki.

kochana wiesz jak potem rośnie brzuchol, masakrejszyn. Ale to też zależy ogółem czy np w innych częściach ciała ci przybywa. Mnie z synem przybyło w udach, ramionach i na buzi więc brzuch sie aż tak nie wyróżniał. Z córką miałam tylko brzuch i był wieelki.
ja mam nadwage wiec u tak jakiejs tam pilki okraglej miec nie bede z przodu :) a poki co nie zauwazylam by mi gdzies tam przybylo, zobacze jak to bedzie za miesiac lub dwa :)

A mi idzie w sam brzuch i cycki. O ile cycki OK to brzuch masakra. Już założenie butów to udręka. Z samochodu to się wytaczam. Nóg nie widzę. A jeszcze tyle przed mną. Ludzie jak nie wiedzą że mam w brzuchu bliźniaki to myślą, że rodze za miesiąc. Jutro wrzucę zdjęcia -zobaczycie jak urosłam.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry