elifit
Moderatorka
A no nieodłączny element chyba. Spróbuj to ujędrnić np jazdą na rowerze.cellulitu tez zazdroscisz ? mam tragiczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no nieodłączny element chyba. Spróbuj to ujędrnić np jazdą na rowerze.cellulitu tez zazdroscisz ? mam tragiczny
kiedys duzo jezdzilam i tylek mialam jak marzenie, po porodzie sie wezme za siebie, musze wrocic do dawnej wagiA no nieodłączny element chyba. Spróbuj to ujędrnić np jazdą na rowerze.
Ja bym nie ryzykowala, krem moze sprzyjac infekcjom o ktore teraz nie trudnoMnie nawet bez ciazy maz tam goli a wlasciwie depiluje kremem (i z wzajemnoscia). On sam to zainicjowal bo troche mu ciezko bylo sie tam depilowac pod prysznicem... ale teraz mi odmawia bo mowi ze krem zaszkodzi Zosi. No sama nie wiem. Mozna sie w ciazy kremem depilowac? Normalnie uzywamy veet...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
jak to bylo w "Lejdis"? "Celeullitu to nie mam aktualnie tylko pod oczami")) ja na udach przechowuje cellulit zebrany z 3 kolejnych ciaz w ciagu poltorej roku... i olewam to! Jak Zosia bedzie zdrowa to szybko sie po porodzie wezme za siebie. A jak nie dam rady to i nawet chirurga odwiedze!Helou
U mnie dziś - wg ostatniego usg - 19t 5d[emoji14]5,5kg na plusie od początku ciąży
Co do celulitu to mam taki na dupsku i udach, że żal
jak to bylo w "Lejdis"? "Celeullitu to nie mam aktualnie tylko pod oczami")) ja na udach przechowuje cellulit zebrany z 3 kolejnych ciaz w ciagu poltorej roku... i olewam to! Jak Zosia bedzie zdrowa to szybko sie po porodzie wezme za siebie. A jak nie dam rady to i nawet chirurga odwiedze!
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudne macie te brzuszki. U mnie nadal nie przypomina ciązowego[emoji20]
Nasze 15+5 [emoji6]
Waga startowa 57kg
Waga teraz 60 kg.
Jak by nie patrzeć no wydymało nas trochę
Odcień moich nóg zlał się z szafa [emoji43][emoji33][emoji16][emoji23]