reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

cellulitu tez zazdroscisz ? :D mam tragiczny
A no ;) nieodłączny element chyba. Spróbuj to ujędrnić np jazdą na rowerze.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ja to boję się wejść po weekendzie na wagę, bo obzerałam się strasznie:) jesli chodzi o cellulit, to miałam przed ciąża, a teraz to chyba jeszcze bardziej. Jak stosowałam dietę i ćwiczenia, to nie miałam, a teraz dziad wrócił [emoji52]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie nawet bez ciazy maz tam goli a wlasciwie depiluje kremem (i z wzajemnoscia). On sam to zainicjowal bo troche mu ciezko bylo sie tam depilowac pod prysznicem... ale teraz mi odmawia bo mowi ze krem zaszkodzi Zosi. No sama nie wiem. Mozna sie w ciazy kremem depilowac? Normalnie uzywamy veet...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym nie ryzykowala, krem moze sprzyjac infekcjom o ktore teraz nie trudno

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Helou :)
U mnie dziś - wg ostatniego usg :D - 19t 5d[emoji14]5,5kg na plusie od początku ciąży :oops:
7d0227d2374cf.jpg

Co do celulitu to mam taki na dupsku i udach, że żal :(
jak to bylo w "Lejdis"? "Celeullitu to nie mam aktualnie tylko pod oczami":))) ja na udach przechowuje cellulit zebrany z 3 kolejnych ciaz w ciagu poltorej roku... i olewam to! Jak Zosia bedzie zdrowa to szybko sie po porodzie wezme za siebie. A jak nie dam rady to i nawet chirurga odwiedze!

jak to bylo w "Lejdis"? "Celeullitu to nie mam aktualnie tylko pod oczami":))) ja na udach przechowuje cellulit zebrany z 3 kolejnych ciaz w ciagu poltorej roku... i olewam to! Jak Zosia bedzie zdrowa to szybko sie po porodzie wezme za siebie. A jak nie dam rady to i nawet chirurga odwiedze!

U mnie Chodakowska pójdzie w ruch :D nie ma to tamto.. ja 2lata temu w 4 miesiące zrzuciłam 28kilo z dietą i Chodą więc nie ma to tamto :D

reklama
Do góry