reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki :) ❤

A ja chcę jak najmniejszy brzuszek. Z filipem sie normalnie toczyłam!! Bolały plecy masakrycznie, nogi, męczyłam się i sapalam. A i tak nie dotrwałam do końca ciąży 36 tyg zrobili cc. Przytyłam 25 kg. To była masakra jakaś. Przy wzroście 165 cm, z waga początkowom 52 kg!!! Skończyłam 77 kg. Moje plecy normalnie trzeszczaly jak dawałam kroki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. A młody ważył 3 kg. Bardzo chciałabym teraz malo przybrać na wadze. Wielkość brzucha i tak nie zależy do wielkości dziecka. A im mniejszy brzuszek tym mniej później do zrzucenia.
Tylko jak ja wpierdzielam cały czas i na wszystko zawsze mam ochotę to ciężko będzie mi znowu ogarnąć wagę. [emoji24][emoji24][emoji24]

Brzuch już mam. Ale trzecia ciąża to i szybko mnie wydymalo [emoji23]. Pokaże jak usłyszę od gina że wszystko jest ok.

A wasze brzuszki są prześliczne, takie luksusowe prywatne M1 naszych dzidziusiow.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
A ja chcę jak najmniejszy brzuszek. Z filipem sie normalnie toczyłam!! Bolały plecy masakrycznie, nogi, męczyłam się i sapalam. A i tak nie dotrwałam do końca ciąży 36 tyg zrobili cc. Przytyłam 25 kg. To była masakra jakaś. Przy wzroście 165 cm, z waga początkowom 52 kg!!! Skończyłam 77 kg. Moje plecy normalnie trzeszczaly jak dawałam kroki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. A młody ważył 3 kg. Bardzo chciałabym teraz malo przybrać na wadze. Wielkość brzucha i tak nie zależy do wielkości dziecka. A im mniejszy brzuszek tym mniej później do zrzucenia.
Tylko jak ja wpierdzielam cały czas i na wszystko zawsze mam ochotę to ciężko będzie mi znowu ogarnąć wagę. [emoji24][emoji24][emoji24]

Brzuch już mam. Ale trzecia ciąża to i szybko mnie wydymalo [emoji23]. Pokaże jak usłyszę od gina że wszystko jest ok.

A wasze brzuszki są prześliczne, takie luksusowe prywatne M1 naszych dzidziusiow.

Wiesz co, to nie do końca tak jest, że im mniejszy brzuszek, tym mniej do zrzucenia. Ja z synkiem przytyłam w sumie tylko 8 kg, a brzuszek miałam spory. Z tych 8 kg, to synek ważył 3810. Tym razem chciałabym podobnie przytyć i mieć taki sam brzuszek i duże dziecko. Mogę Wam wkleić zdjęcie z poprzedniej ciąży. To jest trzy tygodnie przed porodem:
20131005315.jpg

Załączniki

• 20131005315.jpg
    20131005315.jpg
    461,8 KB · Wyświetleń: 2 428
Antiope, śliczny brzuszek:)
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam ponad 20 kg bo nałogowo jadłam maślane precle z biedronki. I w ogóle sporo słodyczy. Teraz żywię się bardziej zdrowo, słodzę zdrowymi rzeczami, w domu zamiast tony łakoci jest gorzka czekolada i suszone owoce więc mam nadzieję, że wynik będzie lepszy.
A na razie brzucha za bardzo nie ma, chyba że mam wzdęcia;)

Wiesz co, to nie do końca tak jest, że im mniejszy brzuszek, tym mniej do zrzucenia. Ja z synkiem przytyłam w sumie tylko 8 kg, a brzuszek miałam spory. Z tych 8 kg, to synek ważył 3810. Tym razem chciałabym podobnie przytyć i mieć taki sam brzuszek i duże dziecko. Mogę Wam wkleić zdjęcie z poprzedniej ciąży. To jest trzy tygodnie przed porodem: Zobacz załącznik 756227
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 9 kg.brzuszek miałam ciupenki. Fakt nie donosilam do końca, ale następnego dnia po cc nikt mi mimo wszystko nie wierzył że byłam w ciąży.
Dosłownie miałam wklesniety brzuch [emoji23]
W drugiej ciąży rozlalam się wszędzie, dosłownie całe ciało było wielkie.
Brzuch miałam ogromny nawet już po cc.
Nie zapomnę jak mój pierworodny wtedy 7 letni syn zobaczył braciszka i mnie następnego dnia po cc.
Usiadł koło mnie i bacznie obserwował nie brata a mnie!!! I nagle nie wytrzymał i zapytał " mamusiu a napewno już Ci wszystkie dzieci z tego brzucha wyciągnęli? " mówię tak synek.a on " bo nie widać, dalej masz gruby brzuch "
Boże wtedy prawie w depresję popadlam [emoji23][emoji23][emoji23].i Walnol to przy całej familli.
Widziałam jak każdy niezrecznie proboje nie patrzeć w stronę mojego bebzona.
Dlatego mimo wszystko uważam im mniej tym lepiej. Jak siądę na laptopa to podeślę wam stare foto z Ciąży z Fifim.

Pięknie wyglądałas!!! Poszło ci chyba tylko w brzuszek.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 9 kg.brzuszek miałam ciupenki. Fakt nie donosilam do końca, ale następnego dnia po cc nikt mi mimo wszystko nie wierzył że byłam w ciąży.
Dosłownie miałam wklesniety brzuch [emoji23]
W drugiej ciąży rozlalam się wszędzie, dosłownie całe ciało było wielkie.
Brzuch miałam ogromny nawet już po cc.
Nie zapomnę jak mój pierworodny wtedy 7 letni syn zobaczył braciszka i mnie następnego dnia po cc.
Usiadł koło mnie i bacznie obserwował nie brata a mnie!!! I nagle nie wytrzymał i zapytał " mamusiu a napewno już Ci wszystkie dzieci z tego brzucha wyciągnęli? " mówię tak synek.a on " bo nie widać, dalej masz gruby brzuch "
Boże wtedy prawie w depresję popadlam [emoji23][emoji23][emoji23].i Walnol to przy całej familli.
Widziałam jak każdy niezrecznie proboje nie patrzeć w stronę mojego bebzona.
Dlatego mimo wszystko uważam im mniej tym lepiej. Jak siądę na laptopa to podeślę wam stare foto z Ciąży z Fifim.

Pięknie wyglądałas!!! Poszło ci chyba tylko w brzuszek.

Dzieci są czasami szczere aż do bólu. Musiało Ci być nie do śmiechu.
Bardzo się sobie podobałam w poprzedniej ciąży i faktycznie poszło mi chyba tylko w brzuszek i cyce :happy2: Teraz też bym chciała tak samo

reklama
Do góry