A ja chcę jak najmniejszy brzuszek. Z filipem sie normalnie toczyłam!! Bolały plecy masakrycznie, nogi, męczyłam się i sapalam. A i tak nie dotrwałam do końca ciąży 36 tyg zrobili cc. Przytyłam 25 kg. To była masakra jakaś. Przy wzroście 165 cm, z waga początkowom 52 kg!!! Skończyłam 77 kg. Moje plecy normalnie trzeszczaly jak dawałam kroki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. A młody ważył 3 kg. Bardzo chciałabym teraz malo przybrać na wadze. Wielkość brzucha i tak nie zależy do wielkości dziecka. A im mniejszy brzuszek tym mniej później do zrzucenia.
Tylko jak ja wpierdzielam cały czas i na wszystko zawsze mam ochotę to ciężko będzie mi znowu ogarnąć wagę. [emoji24][emoji24][emoji24]
Brzuch już mam. Ale trzecia ciąża to i szybko mnie wydymalo [emoji23]. Pokaże jak usłyszę od gina że wszystko jest ok.
A wasze brzuszki są prześliczne, takie luksusowe prywatne M1 naszych dzidziusiow.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko jak ja wpierdzielam cały czas i na wszystko zawsze mam ochotę to ciężko będzie mi znowu ogarnąć wagę. [emoji24][emoji24][emoji24]
Brzuch już mam. Ale trzecia ciąża to i szybko mnie wydymalo [emoji23]. Pokaże jak usłyszę od gina że wszystko jest ok.
A wasze brzuszki są prześliczne, takie luksusowe prywatne M1 naszych dzidziusiow.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: