reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
Dziękuję Wam za miłe słowo - fajnie usłyszeć coś miłego zwłaszcza jak się łazi jak kaczka i z boku na bok przekręca stękając jak staruszka z reumatyzmem :-)
Marta_a26
ja raczej z tych "średniaków" jestem 168 cm. Ale jak wiadomo "czarny wyszczupla" :-p
grzechotka, właśnie nie wiem gdzie mi się mieści! nawet lekarz ostatnio na to zwrócił uwagę, bo tydzień temu moja Mała miała około 2700g... Nawet nie chcę myśleć gdzie są teraz moje jelita, wątroba i inne takie :-)

Zazdroszczę Wam zdjęć. Moje jak dobrze widać "robocze". Mąż mi czasem coś tam pstryknie, ale jakieś takie to nijakie... a jakoś tak nie mam ochoty się go prosić o zdjęcia. Może koleżanka do mnie wpadnie na dniach to zrobimy małą sesję. Fajnie byłoby mieć pamiątkę.

To i ja wrzucę zdjęcie, pewnie ostatnie :-)
38 tydz. 2.jpg

Załączniki

• 38 tydz. 2.jpg
    38 tydz. 2.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 147
Wybaczcie , że się wtrącę , ale tak oglądam wasze brzuszki i tylko pozazdrościć. :) :tak: Mnie to tak rociągneło , że będę miała brzuszek po porodzie jak babuszka :szok:

A to tak specjalnie do zdjęcia, chciałam mieć jakieś ciekawe, inne. Ale, że sama musiałam zrobić to nie ma takiego efektu, czekam aż mąż mi zrobi, wtedy można popozować fajnie ;-)

dziewczyny będę się tu powtarzac, ze macie sliczne brzuszki z pięknymi Malenstwami :tak:

a to ja jeszcze w dwupaku 39tc.jpg

Załączniki

• 39tc.jpg
    39tc.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 167
reklama
kasoku fajna piłeczka.

To i ja sie pochwalę moją sesją z brzuszkiem ;-)
Sandra4.jpgSandra7.jpg

Załączniki

• Sandra4.jpg
    Sandra4.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 157
  • Sandra7.jpg
    Sandra7.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 148
Do góry