reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

sylwia781122 czemu ma być Ci wstyd??? Mi będzie wstyd bo jak byłam młodsza to podgalałam sobie brzuch tzn miejsce od pępka w dół i teraz mi rośnie kilka czarnych włochów :crazy: hahaha

reklama
hej to i ja wrzucę moje fotki z 10 tyg :-)
DSC_0072.jpgDSC_0073.jpg

Załączniki

• DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC_0073.jpg
    DSC_0073.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 94
ej magdzik ja mam takie sam brzuch:) tylko u mnie to nie ciazowy tylko taka mam urode, ze zawsze mi cos wystaje. jak nie jest w ciazy to caly czas chodze na wciagneitym hehe :-) a teraz sobie odpuscilam ;-)

wow! Magdzik masz już całkiem okrąglutki ciążowy brzuszek, super! Ponoć w kolejnej ciąży szybciej brzuszki widać, dziewczyny wstawiajcie zdjęcia, będziemy mieli co później porównywać jak zaczną nam jeszcze bardziej rosnąć!:-)

to fakt brzuszek już ładnie widać ale to pewnie tez zasługa tego że non stop buzią ruszam :baffled: ale jakoś nie potrafię odmówić sobie jedzenia szczególnie wieczorową porą :crazy:

Magdzik brzuszek sliczny :-)

Sylwia9 no ja taka sama głupia byłam i to samo robiła a teraz załuje :-(bo pare czarnyvch włoskow wyrasta co chwile , ale coz za głupote trzeba płacic :-p

to i ja swoim sie pochwale chociarz jak narazie wiecej tluszczyku nic brzuszka ciążowego ;)
2013-07-26 09.27.53.jpg

Załączniki

• 2013-07-26 09.27.53.jpg
    2013-07-26 09.27.53.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry