reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

reklama
Edda89:) ja nie mam, raczej nie bede miec, bo w 1 ciazy nie mialam:) Ale ostatnio zapominam wiele rzeczy. Czasem lapie sie, ze robie cos 2 razy... dzis odkurzalam i cos za czysto bylo...a odkurzalam 2 raz:)

No jesteśmy trochę zakręcone w tej ciąży. Ja wczoraj uniknęłam mandatu dzięki ciąży. Zaparkowałam sobie w miejscu gdzie nie wolno. Przychodzi Pan strażnik miejski i mówi do mnie że mam dokumenty przygotować a ja się pytam o co cho ? A on, że stoję na zakazie. Dałam mu dokumenty, on mnie pyta , czemu tu zaparkowałam i czemu nie patrzę na znaki, a ja że w tej ciąży taka rozkojarzona jestem. Uśmiechnął się i oddał dokumenty. Powiedział, że następnym razem będzie 100zł. Ufffffffffffffff

Edda ja też nie mam tej lini i nie wiem czy w ogóle będe miała chyba że zrobi mi się później, też jestem mega zakręcona ale takie są uroki ciąży ;-)
Dobrze że policjant wyrozumiały i nie wlepił mandatu:tak:

Edda - no to miałaś szczęście z policjantem :p mi sie linea negra nie zrobiła, ale na brzuchu mam wloski ( pojawiły się już na poczatku ciązy) a teraz ciemnieją troche! siostra mnie uspokajała ze miała tak samo ale potem znikły - bo bym smiesznie z takim owłosionym wyglądała :p

Kesti - ja uważam ze w ciązy to zacofana jestem, pamiec o dupe rozbić, koncentracja i skupienie uwagi nie te, kojarzenie i łaczenie faktów - masakra! Wiec nie jesteś sama! ale to norma podobno ze cieżarówki sie troche uwsteczniają :p

mam do was takie pytanie ile macie w obwodzie brzuszka? ja mam 80 -82 i moja mama mowi ze mam taki wielki brzuch ;/ mowi z zadnym dzieckiem takiego nie mialam ;/
ja tej lini narazie nie mam z nadia nie mialam z colinem pod koniec ciazy mi lekka wyszla :)

Daria ja tak samo jak Edda ;-) a widzę że jesteś w tym samym tygodniu co ja więc z tego co wychodzi to ja mam większy brzuszek od Ciebie :-D

reklama
Do góry