reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe brzuszki

Ja to zawsze obserwuje gdzie lekarz mi jeździ tą sondą na usg i trochę się tym sugeruję, żeby wiedzieć gdzie mniej więcej jest maluszek. A z drugiej strony bałam się wcześniej, że nie będę czuła, które to ruchy malucha, a które jelita, bo mam z nimi problemy. Ale okazało się, że właśnie dzięki temu, że bardzo dobrze wiem jak one działają to wiem kiedy maluch kopie :) I to takie słodkie. Wczoraj wieczorem położyłam rękę i poczułam lekkie boksowanie tak z dwa razy, cudownie :-)

reklama
Noo właśnie bo wszystko jest wypchane do góry dlatego te brzuchy po same cycki :) a tak na prawdę ja teraz malucha czuje w podbrzuszu na lini majtek i czasami pod pępkiem tak niżej :)

fajne te ciążowe brzuszki. :-)

Kerna ja myślałam że mój brzuch jest duży ale stwierdzam że mnie jednak przebiłaś:tak:;-):-)
muszę cyknąć aktualną fotkę to pokażę.

macica może i być poniżej pępka jeszcze ale reszta narządów też się musiała przecież gdzieś przesunąć i z tąd brzuch idzie aż od żeber. Więc nic tu z zakłamania nie widzę.;-)

Witajcie dziewczyny! Dłuższe przywitanie na wątku głównym...

Piękne macie brzuchy, mój też robi się pokaźny. Pora chyba na przegląd szafy.

IMAG0200.jpg

Załączniki

• IMAG0200.jpg
    IMAG0200.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 146
I ja się odważe ;) i wystawie mój, po jedzeniu i z rana - mniejszy jak widać :) ale już widać ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 105
  • image.jpg
    image.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 104
jeny jaki malutki brzunio chciałabym mieć taki :-)ja nawet bez ciąży mam większy:-D:-D:-) zamiast tego mam ogromny brzuchol jakbym piłkę plażowa połknęła:wściekła/y:;-)

reklama
Hej dziewczyny, sliczne brzuszki, ja juz po wakacjach i z powodu braku wyprozniania w Turcji moj brzuch urosl az oddychac nie umiem, czuje sie ohydnie, duszno mi, ale uciekam zaraz na lewatywe, moze ona pomoze, pozdrawiam.

Do góry