reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki!

reklama
Piękne brzuszki:) a to my koniec 19 tygodnia:) DSCN0162.jpg

NomiMalone ja wcale szczuplutka to nie jestem:)teraz waże 67kg przy 169cm wzrostu, ale brzucha nigdy nie miałam:) w pierwszej ciąży przytyłam 25kg i myślę że to troche za dużo, fakt że w 2 miesiące ubyło mi 30kg przy jedzeniu wszystkiego, to teraz bym nie chciała tyle przytyć, narazie waga stoi w miejscu, a jem wszystko, tak się zastanawiam czy to że nie tyje tak bardzo jak w pierwszej ciąży nie jest przez to że teraz biore codziennie leki ta tarczyce.

Ewelinka:) Ty to faktycznie chudziutka jesteś:)

Ostatnia edycja:
U mnie waga zależy od tego ile zjem dzień wcześniej. Jak nie mam apetytu to rano waze ok 47, jeśli jednak dzień wcześniej zjem wiecej to waga pokazuje ok 48,5
W pracy jeszcze nikt nie wie o ciąży, czekam aż sami zauważa :-)

reklama
NomiMalone ja wcale szczuplutka to nie jestem:)teraz waże 67kg przy 169cm wzrostu,

:szok::surprised::szok: Normalnie nie wierzę , że tyle warzysz i tak wyglądasz , to znaczy , że masz grube kości:biggrin2: jedyne wytłumaczenie w tym przypadku. Ja mam 167 cm i ważę (16t3d) 56,4.

Ewelinka - ja bym nie liczyła zbytnio , że w najbliższym czasie ktoś coś zauważy :-):-) Nie jedna dziewczyna pozazdrościłaby ci takiej figury w tym tyg ciąży. Szczególnie jeśli pracują i nie bardzo chcą się z tym ujawniać :rofl2:

Do góry