reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
NomiMalone
madzia i ewelinka - jej jakie wy szczuplutkie , zapewne w dalszej ciąży będziecie miały takie fajne piłeczki jak do gry w kosza :-)
Madzia_83
NomiMalone ja wcale szczuplutka to nie jestemteraz waże 67kg przy 169cm wzrostu, ale brzucha nigdy nie miałam w pierwszej ciąży przytyłam 25kg i myślę że to troche za dużo, fakt że w 2 miesiące ubyło mi 30kg przy jedzeniu wszystkiego, to teraz bym nie chciała tyle przytyć, narazie waga stoi w miejscu, a jem wszystko, tak się zastanawiam czy to że nie tyje tak bardzo jak w pierwszej ciąży nie jest przez to że teraz biore codziennie leki ta tarczyce.
Ewelinka Ty to faktycznie chudziutka jesteś
Ewelinka Ty to faktycznie chudziutka jesteś
Ostatnia edycja:
_Ewelinka_
U mnie waga zależy od tego ile zjem dzień wcześniej. Jak nie mam apetytu to rano waze ok 47, jeśli jednak dzień wcześniej zjem wiecej to waga pokazuje ok 48,5
W pracy jeszcze nikt nie wie o ciąży, czekam aż sami zauważa :-)
W pracy jeszcze nikt nie wie o ciąży, czekam aż sami zauważa :-)
Deizzi
Piękne brzuszki a to my koniec 19 tygodniaZobacz załącznik 505171
Początek 17 tygodnia :-)
Jakie chudziolinki
Mój jest kapeczkę większy teraz w tym tygodniu się zaokrąglił jutro zrobię zdjęcie jak nie zapomnę
reklama
NomiMalone
NomiMalone ja wcale szczuplutka to nie jestemteraz waże 67kg przy 169cm wzrostu,
Normalnie nie wierzę , że tyle warzysz i tak wyglądasz , to znaczy , że masz grube kości jedyne wytłumaczenie w tym przypadku. Ja mam 167 cm i ważę (16t3d) 56,4.
Ewelinka - ja bym nie liczyła zbytnio , że w najbliższym czasie ktoś coś zauważy :-):-) Nie jedna dziewczyna pozazdrościłaby ci takiej figury w tym tyg ciąży. Szczególnie jeśli pracują i nie bardzo chcą się z tym ujawniać
Podziel się: