reklama
Dali
Fanka BB :)
deve-haha kapitalne ujęcie brzuszka ....poprostu bosko...
anna-ja tez plus 7 kg,(dzis 1 dzien 19ego tyg.).przynajmniej tak bylo przy ostatniej wizycie...a teraz to bog jeden wie.a planowalam w calej ciazy przytyc ksiazkowo 12kg ale chyba cos mi nie wyjdzie.
anna-ja tez plus 7 kg,(dzis 1 dzien 19ego tyg.).przynajmniej tak bylo przy ostatniej wizycie...a teraz to bog jeden wie.a planowalam w calej ciazy przytyc ksiazkowo 12kg ale chyba cos mi nie wyjdzie.
T
taycia
Gość
Devi ,Marcelinaa - super brzuszki! są coraz piękniejsze i większe ... :-)
cokies
Fanka BB :)
devi-superaśne fotki i brzusio całkiem całkiem
u mnie z wagą na plusie 5kg
u mnie z wagą na plusie 5kg
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Ale Wam zazdroszczę tych brzusiów:-) Ja jestem troszkę przy kości więc nie widać tak ładnie Czuję już, że macica sięga pępka i trochę zaokrąglił się brzusio ale nie tak fajnie jak Wam! A u mnie na tą chwilę 3,5kg na plusie, z tego się cieszę najbardziej, bo nie chcę po ciąży mieć za dużo do zrzucenia
Ps. Nareszcie mam czas żeby Was trochę nadgonić:-)
Ps. Nareszcie mam czas żeby Was trochę nadgonić:-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
TAYCIA sliczny brzusio!
DEVI wow, ale pieknie Ci brzuszek urosl!!!!!
jejku moj tez taki spory sie zrobil...a ile kilo na plusie nie wiem, waga w ciagu dnia pokazuje co innego, w piatek ide do ginki, zobaczymz co powie he he
widac po nas kochane ze teraz dzieci maja skok wzrostowy i brzusie tez, suuuuper!
DEVI wow, ale pieknie Ci brzuszek urosl!!!!!
jejku moj tez taki spory sie zrobil...a ile kilo na plusie nie wiem, waga w ciagu dnia pokazuje co innego, w piatek ide do ginki, zobaczymz co powie he he
widac po nas kochane ze teraz dzieci maja skok wzrostowy i brzusie tez, suuuuper!
Tonya
Zadowolona z życia :)
Taycia Ty chudzinko! Ale brzuszek już widać :-)
Devi brzuszek pięknie wyskoczył :-) I proszę już nam tu nie pisać o rosnących wałkach tłuszczu, bo żadnych nie widać ;-)
Devi brzuszek pięknie wyskoczył :-) I proszę już nam tu nie pisać o rosnących wałkach tłuszczu, bo żadnych nie widać ;-)
reklama
Podziel się: