reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
SZUSZU, SAGA, DEVI , ANNA ależ macie piękne brzuszki. Fajnie dziewczyny bo już widać jak się rozrastamy :-)

_DSC2314.jpg hej
teraz i ja pokaże swój brzusio, wydaje mi się że już jest duży i widoczny dla otoczenia, w poprzedniej ciąży do końca był prawie niewidoczny i od czego to zależy
pozdrawiam

cokies sliczny brzusio... ja to bym chciała żeby mój już taki był...;) ostatnio gadałam z koleżanka mojego męża i (ona jest w ciąży o 2 tygodnie starszej odemnie ...i ma taki brzusio superowy jak ty)... i jak pytała który tydzień u mnie i jej powiedziałam to myslała ze żartuje z niej...

cokies, ale z Ciebie zgrabna mamusia :-) A ja mam do Ciebie pytanko, bo przymierzamy się właśnie do zakupienia łóżeczka dla Piotrusia i właśnie takiego jak widać fragment na Twoim zdjęciu. Zadowolona jesteś z niego?? I czy można jakieś szuflady dokupić?

cokies-ale masz ślicznego kształnego brzusia:-)-cudo!!!!:-)
ja też w pierwszej ciąży z Wiką taką małą kulke miałam a teraz to taki w 5 miesiącu mam jak z Wiką w 7mieś.-też nie mam pojęcia od czego to zależy:szok:

cokies, ale z Ciebie zgrabna mamusia :-) A ja mam do Ciebie pytanko, bo przymierzamy się właśnie do zakupienia łóżeczka dla Piotrusia i właśnie takiego jak widać fragment na Twoim zdjęciu. Zadowolona jesteś z niego?? I czy można jakieś szuflady dokupić?

łóżeczka kupiłam w Ikei i jestem bardzo zadowolona, mają długość chyba 170 cm a co do szuflad to nie widziałam ale można zawsze coś dopasować pudła na posciel bądź zabawki tylko trzeba odmierzyć wysokość łóżka bo te są niższe

dziękuję dziewczyny za miłe komentarze:)

reklama
Do góry