reklama
cokies
Fanka BB :)
cokies sliczny brzusio... ja to bym chciała żeby mój już taki był... ostatnio gadałam z koleżanka mojego męża i (ona jest w ciąży o 2 tygodnie starszej odemnie ...i ma taki brzusio superowy jak ty)... i jak pytała który tydzień u mnie i jej powiedziałam to myslała ze żartuje z niej...
Oli.B
cokies, ale z Ciebie zgrabna mamusia :-) A ja mam do Ciebie pytanko, bo przymierzamy się właśnie do zakupienia łóżeczka dla Piotrusia i właśnie takiego jak widać fragment na Twoim zdjęciu. Zadowolona jesteś z niego?? I czy można jakieś szuflady dokupić?
cokies
cokies, ale z Ciebie zgrabna mamusia :-) A ja mam do Ciebie pytanko, bo przymierzamy się właśnie do zakupienia łóżeczka dla Piotrusia i właśnie takiego jak widać fragment na Twoim zdjęciu. Zadowolona jesteś z niego?? I czy można jakieś szuflady dokupić?
łóżeczka kupiłam w Ikei i jestem bardzo zadowolona, mają długość chyba 170 cm a co do szuflad to nie widziałam ale można zawsze coś dopasować pudła na posciel bądź zabawki tylko trzeba odmierzyć wysokość łóżka bo te są niższe
dziękuję dziewczyny za miłe komentarze
reklama
cokies
to jest Kolekcja KRITTER
Podziel się: