reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Bazuka ja dołączam do tych odchudzających sie po porodzie, bo nigdy jeszcze nie przekroczyłam magicznej granicy 60 kg (a w ciąży z pewnościa się to stanie) i jakoś sobie siebie nie wyobrażam z taką wagą...wiem, że coś tam zleci po urodzeniu, ale jednak zawsze też coś zostaje...tak więc będziemy się wspierać :-)

reklama
Tak tak kochane wsparcie musi być zawsze i nie tylko do konca ciąży :):) Ja już nie moge bez Was żyć ;) !!!

A tak wogóle to nie moge się doczekać kiedy zaczną sie pierwsze zdjęcia rosnących brzuszków :):) Tak je uwielbiam, są takie słodkie ;)

w pierwszej ciąży przytyłam 10kg, czyli na jej koniec ważyłam 68kg. po porodzie mimo że wciągałam wszystko co mogłam jeść schudłam do 54kg (już po miesiącu!) i potem chciałam przytyć bo wygladałam strasznie, a tak jak któraś z Was mam 163cm.więc dzidziuś pomoże i szybko te kg zlecą, zobaczycie ;-)

NADZIEJA mam dla Ciebie prezent. poniżej mój brzuszek, a w środku rozbijał się Michałek ;-)i po kolei 6tc, 14tc, 17tc, 27tc i 37tc :-)

IMG_0930.jpg14tc.jpg17tc!.jpgIMG_1268.jpgIMG_1375.jpgIMG_1373.jpg

anuszek :) ale mi niespodzianke zrobiłaś :):) Miałaś piękną piłeczke !!! cudny kształt brzuszka !!! Ale szybko ci rósł brzuszek :) :happy2: Super zdjęcia !!

Anuszek,jaka ty byłaś szczuplutka w ciąży, nawet tej zaawansowanej:-)
Ja w pierwszą ciąże zaszłam ważąc 49kg i przytyłam 7-8kg, nie miałam problemu ze zrzuceniem wagi. Nawet pielęgniarki w szpitalu na poporodowej pytały mnie "A Pani co tu robi??", ja mówię "Jak to co, dziecko urodziłam wczoraj":-) Nawet brzuszka nie miałam, cała woda z organizmu zeszła mi zaraz po cesarce, nogi miałam o kilka cm w obwodzie szczuplejsze.
Ale teraz niestety będzie duuużo gorzej, przed ciążą miałam mirenę, dzięki której przytyłam 10kg i aż się boję jak będę teraz wyglądała...:-( I jak to później zrzucę....
Brzuch mam teraz tak wydęty, zwłaszcza wieczorem, że wyglądam jak w czwartym miesiącu....

dziękuję bardzo za miłe słowa. ale aż taka szczupła to ja nie jestem a sadełko na brzuchu mam od urodzenia ;-)

zobaczycie dziewczyny już niedługo będziecie miały swoje duże brzuszki, najśliczniejsze i najzgrabniejsze ;*

a ja mam stresa że mi szybko wyjdzie w tej ciąży i będzie duuuuuży... zobaczymy, dzidzia musi mieć wygodny domek niech więc urządza się jak chce ;-)

reklama
Do góry