reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

No tak.. pewnie większość z nas tak ma.. ja brzuch zdzierżę bo nigdy nie był wybitny no a poza tym ktosiek tam siedzi w środku, więc siłą rzeczy wytłumaczenie jest.. morda ma jakoś ujdzie.. ale ramiona mam takie, że jak machnę ręką to fala uderzeniowa powoduje przeciąg a udziska mam takie.. że po wyjściu z łazienki muszę chodzić okrakiem żeby się nie obetrzeć :zawstydzona/y::no: do tego "motyle" mi rosną i się w marynarki nie mieszczę a staniki za ciasne w obwodzie..

reklama
ja nie wiem czy wzrok mam saby czu cu ale mi sie jakis opadniety Twoj brzuch MARCELINAA nie wydaje...

eee gadacie glupoty dziewczyny co do wielorybow i takich tam

Marcelinaa na prawdę nie rozumiem gdzie ty widzisz na swoim zdjęciu jakiegoś wieloryba?? :confused: zobacz jaki leży na plaży :-D :-D

Załączniki

• DSC_2185.jpg
    DSC_2185.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 151
Ona tak tylko wygląda w tym luźnym worku po kartoflach :-D a co do setki to nie jesteś sama bo ja 30 kilo mam na plusie :szok: :-( i ledwo co chodzę więc ja to dopiero jestem wieloryb :eek:

reklama
Do góry