reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Taaa się tak specjalnie 15 min ustawiałam, żeby szczupło wyszło hehehe......No i się odezwała ta "największa" na forum :). Przecież Ty taka sama jesteś.....A brzuch fakt nie duży mam ale taki sam jak przy F. więc tak jestem chyba zaprogramowana :) No ale bąble też nie za tłuściutkie tam mieszkają......

Mimo wszystko dzięki....miło na duszy się robi jak sobie spojrzę na moje gołe "otłuszczone" uda i biodra - bo cały nadprogram tam mi włazi.....

Juanitek, JJ - widać u Was,że brzuszek nisko czyli rozwiązanie tuż tuż... u mnie to inna sprawa : 36 tydz..jpg
Na bliski poród się na razie nie zapowiada :-(

Dziewczynki, nie wiem co wy na to jedzenie i tycie tak narzekacie, jak wszystkie takie chudzinki! Brzuszki zgrabne!

Juanitek,
a ty nie w poln anglii gdzies jestes?

reklama
Do góry