reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

szuszu, na łeb jeszcze nie upadłam:-D. Poza tym mam tak zajebisty, że wszystkie byście wpadły w kompleksy- no po co mi to :-D
Mi niestety nie dane jest zrozumieć o co chodzi w tej pełnej miłości i w ogóle więzi 'wnuczka-babcia'. Mam dwie babcie, i kontakt średni - poprawny, ale średni. Pewnie dlatego, że do nich mało jeździłam jak byłam mała, i moja mama wolała dać mnie do żłobka (i przedszkola) niz podrzucać babciom - tym 'leniwym pasztetom' :-D :-D

reklama
Suszu....wygladasz rewelacyjnie....jak widzę takie piękne brzuszki to żałuje tego obrzerania sie przed spaniem hihi.może dziś odpuszcze sobie kanapki o 11 wieczorem...ale wątpię .

szuszu śliczny brzuszek!!!

już to pisałam kiedyś, ale oddałabys trochę włosów, ja mam takie piórka na głowie, a jak po ciąży wypadają włosy to będę łysa!!!! aaaa !

reklama
DSC07077c.jpg

A co tam oto Weronika...buciki kupowane jak jeszcze nie wiedzieliśmy czy chlopak czy dziewczynka to takie bardziej uniwersalne.
Oraz dopisuje sie do cienkowłosych....naprawde teraz sa super i nie wypadają ale potem pewnie sie posypią....dlatego za wczasu zrezygnowałam z rozjasniania.

Do góry