reklama
T
taycia
Gość
Edyta - super sesja :-)
Lana - czekam na twoją (i swoją... którą mam już w sobotę...yeah :-))
Lana - czekam na twoją (i swoją... którą mam już w sobotę...yeah :-))
edyta.editt
Fanka BB :)
Dziękuję-zdjęć troszkę wyszło,ale wybrałam najfajniejsze.Jeśli się uda-to znaczy nie zbrzydnę,bądź nie urodzę przedwcześnie-czego nie planuję-zrobię sobie jeszcze jedną sesję.Zobaczymy,bo pomysłów na ujęcia jest multum,a czasu mniej.Chyba,że obsypię się rozstępami...
T
taycia
Gość
ja sie nie moge doczekac efektow mojej sesji...jutro juz cos poiwnnam dostac
Uwielbiam ładne zdjęcia
Ja to samo.. mogę oglądać i oglądać :-) koniecznie się nam pochwal :-)
Maggie powinnas dostac kopa w dupsko za narzekanie na swoja wage figure itd brzuch i nozki kore pokazujesz przecza Twoim zapisom na BB
no w nogi i ręce mi bardzo nie poszło, tylko w brzuch i plecy!!! I to 13kg!! tzn 13 to było 3 tyg temu Jutro idę do gina to będzie zderzenie z rzeczywistością.... Tylko ja ogólnie się taka sflaczala czuję, całe życie byłam aktywna a teraz mój organizm nie nadąża za moim temperamentemMaggie, właśnie przecież Ty bardzo szczupło wyglądasz na tym zdjęciu. Nie wiem o co Ci kaman
Chude rączki i nóżki, tylko brzuszek jest..ale hmm..w ( miesiącu ciąży to chyba normalne
Nawet mój M. ostatnio powiedział,że nie może się przyzwyczaić ,że za nim nie nadążam
reklama
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Dziękuję-zdjęć troszkę wyszło,ale wybrałam najfajniejsze.Jeśli się uda-to znaczy nie zbrzydnę,bądź nie urodzę przedwcześnie-czego nie planuję-zrobię sobie jeszcze jedną sesję.Zobaczymy,bo pomysłów na ujęcia jest multum,a czasu mniej.Chyba,że obsypię się rozstępami...
Rozstępy zawsze można usunąć w programie
Podziel się: