reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Beti- widzę, że arbuzik ukształtowany. A tymi rozstępami się nie martw. Choć wiem, jak mogą denerwować
Igasia- A ty kuleczkę też masz elegancką. Mega szczuplutka jesteś. :-)
zdecydowałam się wkleić zdjęcie z wczorajszego spaceru- a oto i mieszkanko Wiktora z 31 tygodnia

IMGP2223 (Large).jpg

Ostatnia edycja:
reklama
czy ja dobrze pamietam, czy ktos tu kiedys na figure czy na kilogramy narzekal AKUTAN?????????? a czemu??????????
piekny brzusio, fajna figurka, sukienka i paznokcie, ech sliczna mamuska

boooszzzzeee, jakie wy chude, a fuj!!!! :szok:

Ja planowalam sesje na weekend ale teraz to sie poobrazalam. Celulit jak kretery na marsie, geba jak ksiezyc, dupa jak slonce, ooo napewno sie tu nie pokarze! :no: Ide na zlosc po loda!

oczywiście że smaruje :tak: dużo i często :tak: ale macie super brzuszki. kurcze mój to faktycznie taka piłka okrągła ( jak lekarska ) :-D :-D czuję się taka wielka a mój M mówi do mnie betoniareczka :szok: :-D :-D U mnie w rodzinie mówi się że mały brzusio i taki fajny kształtny to chłopak jak nic, a jak taki duży okrągły na boki to dziewczynka , no i jak mamusi urodę zabiera to tym bardziej dziewczynka. no i u mnie tak jest :-) moja siostra ma trzech synów i za każdym razem miała całkiem fajny brzuszek tylko że urodę jej zabrało :laugh2:

wow TAYCIA, niezle Ci brzuszek urosl w porownaniu do zdjec jakis czas temu, i dobrze, sliczny jest! ile masz w obwodzie?

reklama
Do góry