reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Beti- widzę, że arbuzik ukształtowany. A tymi rozstępami się nie martw. Choć wiem, jak mogą denerwować
Igasia- A ty kuleczkę też masz elegancką. Mega szczuplutka jesteś. :-)
zdecydowałam się wkleić zdjęcie z wczorajszego spaceru- a oto i mieszkanko Wiktora z 31 tygodnia

IMGP2223 (Large).jpg

Ostatnia edycja:
reklama
czy ja dobrze pamietam, czy ktos tu kiedys na figure czy na kilogramy narzekal AKUTAN?????????? a czemu??????????
piekny brzusio, fajna figurka, sukienka i paznokcie, ech sliczna mamuska

boooszzzzeee, jakie wy chude, a fuj!!!! :szok:

Ja planowalam sesje na weekend ale teraz to sie poobrazalam. Celulit jak kretery na marsie, geba jak ksiezyc, dupa jak slonce, ooo napewno sie tu nie pokarze! :no: Ide na zlosc po loda!

oczywiście że smaruje :tak: dużo i często :tak: ale macie super brzuszki. kurcze mój to faktycznie taka piłka okrągła ( jak lekarska ) :-D :-D czuję się taka wielka a mój M mówi do mnie betoniareczka :szok: :-D :-D U mnie w rodzinie mówi się że mały brzusio i taki fajny kształtny to chłopak jak nic, a jak taki duży okrągły na boki to dziewczynka , no i jak mamusi urodę zabiera to tym bardziej dziewczynka. no i u mnie tak jest :-) moja siostra ma trzech synów i za każdym razem miała całkiem fajny brzuszek tylko że urodę jej zabrało :laugh2:

wow TAYCIA, niezle Ci brzuszek urosl w porownaniu do zdjec jakis czas temu, i dobrze, sliczny jest! ile masz w obwodzie?

reklama
Do góry