reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

witajcie:)
u mnie na plusie prawie 18kg :wściekła/y: a pasie mam juz 120 cm ;)
ja to dopiero jestem wieloryb ;)) hehe nie wiem co będzie do 40 tyg :D

reklama
Dziewczyny sliczne brzusie .. wszystkie bez wyjatku:-)
a kg sie nie przejmowac,bo zleca zanim sie obejrzymy po porodzie..(mam nadzieje):cool2:

to moj spaslaczek z wczoraj ..
230520111489.jpg

Cokies brzusio fajnusny :-)
Lana te kg masz chyba Tylko w brzuchu ktory jest slodzituki;-)
Malinowa pozazdroscic wygladu brzuszka i figurki:-)
Ja mam rozlany brzuch na boki fald tysiac nowe rozstepy kg na plusie dlatego ja juz nie bede chwalic bo nie mam czym;/

achhhhh:):):)):). Mój ulubioony wątek. Cudowne macie brzuszki dziewczynki!!!!!

Ja na plusie mam 12! tyle co z Natka w przeddzień porodu:),ale teraz w brzuszku dwójka siedzi wiec chyba nie ma tragedii;-). Mam nadzieje,że zgunie szybko ,jak z Natalką. Noooo są szanse bo czeka mnie łagodnie mówiąć mały zapiernicz przy mojej złotej trójce urwisów:):)!

Mniejsza o kg. Buszeczki macie wzorowe:):),nie moge sie napatrzeć wprost. A cooo tam,cofam sie i jeszcze sobie popodziwiam:). O!

reklama
szuszu jakaś ty ładna, normalnie za to narzekanie to po dupie powinnaś dostać :-)

... w szafie byś poukładała zamiast wymyślać :-) :-D

Do góry