reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Malinowa-śliczny i bardzo zgrabny brzunio i jaka śliczna ,romantyczna sukieneczka:-)
Susumali-no brzusio rośnie jak na drożdżach a najbardziej widać porównując fotki-super!:tak:
Gabina-brzuszek ukryty pod kurteczką ale jednak widoczny :-)a krajobraz dobrze mi znany też mieszkam nad morzem:tak:

reklama
Malinowa,Susumali - śliczne macie te brzuszki i już jakie widoczne i pełne! piękne!
Gabinia - skryty,bo skryty,ale wypatrzeć się da :-)

Malinowa,Susumali,Gabina-śliczne brzusie macie :)
A oto nasz brzucho. 24 tydzien :)
24tydz.jpg

Ganinia super widok a brzuszek tak jak Lana napisala schowany ale widoczny i slodki;-)
Susumali sliczniutki brzuszek i zgrabniutki;-)
Anna Twoj tez ekstra coraz wiekszy:-)
Lana mam podobny mieszkanko w sam raz dla malenstwa ;D i jestem tylko jede dzionek za Toba w ciazy :-)

hehe dziewczynki brzusie macie piękne:)
Każdy wyjątkowy jak te istotki co tam rosną.
Dzisiaj i ja się zebrałam na odwagę by sobie pstryknąć fotkę. No i tak wyglądamy w 24 tygodniu.
P1050010 (Medium).jpgP1050011 (Medium).jpg

reklama
Do góry