reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
ania- strasznie lubie Twój brzuszek..jest taki idelanie zaookraglony :)
agulalula- mieszkasz chyba w bardzo tolerancyjnej okolicy..u nas, na poczcie wszysycy sa juz tak wsciekli ze jak wchodzi kobieta w ciazy to wzrok im ucieka na wszystkie inne strony a raz bylam nawet swiadkiem sytuacji gdy dziewczyna w ciazy porposila o przepuszczenie w kolejce a ludzie powiedzieli ze przeciez nigdzie nie ma zadnej karteczki ze ktos tu jest uprzywilejowany

ehhhh ja stałam wczoraj w banku ponad godzinę tylko po to zeby pieniądze na konto wpłacić - nikt nie przepuścił

taki starszy pan mówił ze kiedyś to było inaczej .... ale teraz ciężarne to udręka narodu .... pogodziłam sie z tym i stoję twardo :) czasami z całą 3 -ką ... to dopiero jest wesoło ;)))

ja to najbardziej sie wkurzam jak do sklepów jezdze..
Kolejki są ogromne ,mnie jest duszno i nikt nie przepuści.Nawet w kolejce z pierwszeństwem . :/
Jedyniem w autobusie ostatnio mi miejsca ustąpila starsza pani. Zaczelam sie z nią sprzeczać ze niech sobie siedzi ze moge postac :) jednak postawila na swoim :)
Moj brzucho coraz wiekszy sie robi. nawet na chwilke sie nie zatrzymuje :)A pepek tak smiesznie wystaje :) jakby mial wypasc :)

A ja nie tak robię, tylko idę przed kolejkę i się nie tłumaczę w końcu brzuch widać. W pierwszej ciąży było mi głupio, a teraz sorry ..... nie mam skrupułów

Oli.B- no wlasnie tak mi troche glupio. to moja pierwsza ciąza .. chwilami boje sie ze ludzie zle zaraagują na tak młodą osobę w ciąży. Dlatego wole sie tak nie obnoscic z tym :)

zdjcie0040g.jpg
Jakoś gruboo wyszłam ;)

reklama
Do góry