reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

reklama
marka super brzuszek ;)
Koralikowa ja tak jak marka mam na wierzchu :) jak mam opiętą bluzkę to strasznie wystaje :) Na początku nie mogłam się przyzwyczaić, bo nie lubię pępków, ale ciągle go dotykam i oswajam się hehe :)

marka1307 nie dość, że Wy wszystkie szczupłe to na dodatek z małymi brzuszkami musze zwerbować męża żeby zrobił mi foto to się pochwalę moim wielkoludem:-D

Fajowe brzuszk :tak: ja stop juz nie widze heheh no coz niedlugo je zobacze znowu :-D Co do pepka to ja mam jeszze dziurke,nie gleboka ale jeszcze wklesly i przy Victorze tez nie mialam wypuklego.Zaraz poczytam co zes wynalazla awunia

Koralikowa - ja to samo pomyslalam z drzwiami:-D:-D:-D

tez malutki brzusio!!! ah jak wam zazdroszcze:zawstydzona/y: pewnie o niebo latwiej wszystko robic dookola

Arteofbeauty - piekna mamusia!! a brzuszek juz wysoko widac:tak: super zgrabniocha:tak:

Marka - no brzusio jak sie patrzy!!! okraglutki i wymiarowy:-D

ja tez mam wystajacy pepek - co ponownie - pierwszy raz mi sie zdarza:szok::-D w poprzednich ciazach byl..normalny:eek::-D

tzn ja poza ciaza mam wklesly - w tej ciazy mi go uwypuklilo na maxa - bardzo sie odznacza w obcislych bluzkach:zawstydzona/y:

oooooooo tez jestem ciekawa tego linku:-D:-D

Marka piękny domeczek:)
Ja mam pępek taki na granicy:) Zawsze był głęboki więc myslę,że nie wyjdzie. Ale mam koleżanke, która jak chodziła w ciąży to miała wystający pępek chyba na 2 cm. Z ty, że ona już "fabrycznie" miała taki inny:tak:

reklama
a mój pępek zawsze był w środku, a jak brzuszek zaczął być większy, to pępek jest na wierzchu :-D przez bluzke nawet go widać jak bardziej przylega :-D śmiesznie to wygląda, nawet moja gin się śmiała :-)

Do góry