reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
MaMi też uważam , że urósł zdecydowanie! Aż po oczach trzasnęło hehe
Tunia teraz tak wywalił, moze ty maz termin zawyzony co??

No i mysle moje symbolicznie ostatnie fotki w ciąży - 40 tydzien
Bez ubranka juz nie ma co, bo ani to ładne, ani apetyczne a ma byc pamiątka ;-)

DSC00148.jpgDSC00149.jpg

tunia no nie dziwię się, że uparciuszek - widać podoba mu się Twój brzuszek :-)

Angel jeszcze troszkę i bedziesz tęsknić za tym swoim balonikiem, a przynajmniej wspominać czasem ;-)

Termin niby nie zawyzony:-)
Ale i mi sie wydaje ze urosl:-)jak mial czas to nie rosl pod koniec chce nadgonic u mnie zawsze bylo inaczej jak u innych:-D

Angel zdjecia super:-)a brzus cudny poprostu:-D

Last o kurde to Ty masz brzus już typowo wylotowy
Angel fakt zgadzam się z Tunią,że fiolet to Twój kolor zdecydowanie.
Kasiulek pamiątkę masz super na prawdę, szkoda,że ja czegoś takiego nie mam:-(
Tunia a mi sie zdaję,że malutni ten Twój brzuszek, nie wiem może to wina fotek? Może wrzuć fotkę całej siebie np taką jak Angel?

reklama
Do góry