reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
no ladnie, a ja sie tu zaczelam zastanawiac czy nie uwarzacie ze jakis foto-montaz robie  ;D
kingus: specjalnie dla ciebie,:) moja kuleczka od "frontu"

Brzuszki macie śliczne !
Kasiula Moja Gaja stópkami mnie na dole często podkopuje a główką po żebrach chaczy, więć jest możliwe - uwierz mi :) Poczekaj aż sie obudzisz pewnego pięknego dnia i poczujersz jak Cię żebra bolą - efekty wyczynów Szkraba......

Ale dawno tu nie byłam. Sliczne brzuszki macie dziewczynki. Mnie tez troszkę urósł !!! Mam juz 82 centymetry i to dla mnie jest dużo, bo z Jackiem miałam 84 w 9 m-cu. :laugh:

Mama Boo pisze:
Brzuszki macie śliczne !
Kasiula Moja Gaja stópkami mnie na dole często podkopuje a główką po żebrach chaczy, więć jest możliwe - uwierz mi :) Poczekaj aż sie obudzisz pewnego pięknego dnia i poczujersz jak Cię żebra bolą - efekty wyczynów Szkraba......
wiem o czym piszesz bo wlaśnie to czuje
aż niekiedy boli ::)
ale jestem twardzielka

reklama
A moja dzidzia chyba ułożona jest w poprzek. Jak się położę na jakimkolwiek boku, to mam grupę piłkarską w brzuchu....Ale, na szczęście, nie jestem jeszcze na etapie dotkliwych kopniaków. Na razie to takie fajne, miłe poszturchiwania... ;D

Do góry