reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki

to ścinanie szkodzi przesądnie
a farbowanie poważnie???
Ja przed ślubem zamierzam zrobić balejage
nie mó wicie ze to szkodzi dzidzi???? ???

reklama
Osinka, ja dla swietego spokoju, przyczepiłam Jackowi do wozka czerwona kokardke, bo wszystkie kobiety ktore zbiorowo zagladaly mi do wozka, pytaly sie dlaczego nie mam kokardki, a tak przestały pytac. :)

a ja chodze ostatnio w dwóch kitkach i słyszaqłam w pracy że pewnie chcę dziewczynke.

na dziewczynkę = kitki
na chłopca = sciecie włosów na krótko.

Kaśka74 pisze:
Osinka, ja dla swietego spokoju, przyczepiłam Jackowi do wozka czerwona kokardke, bo wszystkie kobiety ktore zbiorowo zagladaly mi do wozka, pytaly sie dlaczego nie mam kokardki, a tak przestały pytac. :)

Kasiu, mama mojej teściowej nakazała mi przypinać czerwoną kokardę (sobie oczywiście) przed każdym spotkaniem z jej córką :)

Wydaje mie sie ze balejage chyba nie moze za bardzo szkodzic bo przeciez robi sie to na foli i nie od fabuje sie wlosa od samej skory tylko troszke wyzej.
Dziwne ze ludzie wierza w 21 wieku w kokardki i to zwlaszcza stare babcie ktore przesiaduja w kosciolach.

wydaje się dużo u mnie w pasie ale przy moim wzroście się rozmywa z resztą on zaczyna się powiększać od wzgórka pod biust a nie w samym pasie i jak mam ciuszki to mało kto widzi

skoro jestem z Wami na forum to pochwale sie moim brzuszkiem:) 24 tydzien:)

jakosc nie najlepsza, robione telefonem.

pierwsze robione rano, drugie przed chwilka.

reklama
Do góry