reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze brzuszki

joanna30 pisze:
juz niedlugo wodniczka,tak po 10 pazdziernika zamierzamy kupic nowy aparat,wtedy zaszaleje ;)
wodniczka nowa fryzurka i kolorek wloskow?

Tak nowa fryzurka...a kolorek ten sam...tylko jak obciełam włoski to zrobił się bardziej wyraźny...ale wkrótce trzeba go zmienić...
A na zdjęcia poczekam :laugh:

reklama
mój w żadne spodnie się niedopina bo wszystkie miaąłm dopasowane na 62 cm w pasie więc nie mam najmniejszych szans teraz mam tylko 2 pary spodni z golfem i biodrówki ( 2 pary) :( oglądałam fajne rzeczy w :pępku świata w Galerii Mokotów ale ceny ........ :mad: :mad:

Ja mam podobny  brzuszek do Ciebie Maga. Rano 75 cm, a wieczorem 78 i tak jest już około dwóch tygodni.  :) Jeszcze się dopinam w spodnie biodrówki. Przybyło mi tylko 7 cm, więc nie jest dużo. A moje kostiumy do pracy nadal są dobre :).

nie no ja się zaraz zastrzelę obejrzałam wszystkie zdjęcia a ten mój przy waszych to jakiś marny a może dzidzia słąbo rośnie :( :( :( :( :( :( :(

Agao, ale przecież Ty szczuplutka byłaś przed ciążą. Zresztą już chyba pisałam tutaj, że ja miałam w 9 m-cu 84 cm i urodziłam synka 3320 i 54 dlugi. Wcale nie odbiegał od innych :) i jako pierwsi z porodów tego dnia wyszliśmy do domu. Ciesz się, buty wygodnie wiązać. :laugh:

reklama
Do góry