reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze brzuszki

reklama
wodniczko BRZUSIO przepiekny i pokazny jak na 13tydz.
A ja pewnie gdzies w grudniu sie pokarze,jak wroci mezyk,bo aparat ze soba zabral

Jesteście kurcze bardzo miłe....dziękuje Wam jeszcze raz....
Teraz znowu wyjerzdzam do rodziców ale jak wrócę to znowu zrobię nowe foteczki i Wam pokarzę...

a to mój brzuszek, dzisiaj zaczynamy 14 tydzień:)zdjecie troszke niewyrazne, ale robione aparatem z telefonu.mam nadzieje, ze Wam to nie przeszkadza.

Weagma, śliczny brzusio :) Rówieśnik mojego, hihi, ale mój jeszcze nie jest niestety tak ślicznie przyokrąglony...

Zdjęcia mojego brzuszka z bąbelkiem w 14 tygodniu ciąży

7_537.jpg

9_312.jpg

10_527.jpg

11_143.jpg

12_769.jpg

13_372.jpg

reklama
Śliczne te brzusie wasze, dziewczyny! Wodniczka - jestem pod wrażeniem. Mój brzusio to chyba jedna trzecia twojego albo i jeszcze mniej ;D Ale gin mnie pocieszyła, że pewnie należę do tej części kobiet, którym brzuszek zaokrągla się później, ale za to nagle :) Więc na razie cieszę się widokiem waszych :)

Do góry