reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

tak patrzę na brzusio kasiuli i stwierdzam , że mój jest chyba opuszczony od początku ;) ;D, ja mam jakoś nisko brzuszek i jakby mi się jeszcze opuścił, to miałabym go między nogami ;D ;D ;D

reklama
teraz mam dośc nisko brzuch, poprzednio był wyżej zdecydowanie i miał zupelnie inny krztałt, a co do opadania niżej na dwa tygodnie przed porodem to chyba nie reguła bo nic takiego nie zauważyłam, Ole urodziłam w 39 tygodniu

Nagi koniec 38 tygodnia  ;)

zdjcie102a2ng.jpg

no no no ale brzuszki tu nam sie prezentuja!! slicznie moje drogie sei rozroslyscie :) a raczej wasze maluszki, ja jak tylko dorwe sie do aparatu tez zaprezentuje nasz brzuchol. teraz mam 105 cm i od tygodnia sie tak utrzymuje.
co do opadania slyszalam ze moze zaczac opadac juz na 4 tyg przed porodem albo na kilka dni, wiec tak jak z tym czopem to sprawa indywidualna i nie da sie pezrwidziec. ale mi chyba juz troche opadl... ciekawe ile jeszcze mi zostalo. co do imienia jakos ostatnio spodobalo nam sie imie Bartus.

ładna kolekcja brzuszków się uzbierała ja 113 w pasie i coraz bnardziej jestem przerażona kiedy ta cała skóra po porodzie się wstąpi to poprzednich rozmiarów :(

brzuszki rewelacja!!ja juz nie pamietam kiedy sama taki mialam, to dopiero byly czasy. chyba zaczyna mi go brakowac juz:)

jestem ciekawa jak szybko po porodzie i czy wogóle wrócę kiedykolwiek do kaloryferka na brzuszku czy to wogóle się ta skóra zejdzie ?????

mam stracha
ostatnio oglądałam program coś tam łabędziem być i pokazywali baby po "trudach macirzyństwa" z wiszącą skófrą która nie była posłuszna i tak sobie pozostało??? buuuuuuuu

reklama
agao pisze:
jestem ciekawa jak szybko po porodzie i czy wogóle wrócę kiedykolwiek do kaloryferka na brzuszku czy to wogóle się ta skóra zejdzie ?????

mam stracha
ostatnio oglądałam program coś tam łabędziem być i pokazywali baby po "trudach macirzyństwa" z wiszącą skófrą która nie była posłuszna i tak sobie pozostało??? buuuuuuuu

aga!Ty to sobie programy wybierasz!!! :D

Do góry