reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
Dla odmiany wśród pokazywanych przez nas gołych brzuszków ;) ja dziś pokażę swój ubrany :) i to ubrany na zimowo :) Brzusio ze środka 32tyg. - teraz już się w ten płaszczyk nie mieści:

stycze20060250pv.jpg

ivka76 pisze:
fionka pisze:
ale jesteś subtelnitka ciężarówka ;D ja przy tobie wyglądam jakbym globus połknęła ::)

Akurat filigranowa ;) Zaczynałam od 67cm w pasie, a teraz 102 i od 50kg, a teraz 67. Ale co tam - raz się żyje :)

o to przytyłyśmy dokładnie tyle samo ale u mnie chyba bardziej te kg widać albo już mam obsesyjkę ::)

Ja tam nie mam żadnych obsesji :) Mam świetnego trenera od ćwiczeń siłowo-aerobowych, który pewnie świetnie sobie poradzi z dobraniem odpowiednich ćwiczeń potrzebnych do zgubienia fałdek i kilogramów - tak więc się nie martwię.

reklama
dzieki ;)
w tej pileczce mieszka maly smierdzacy len i spioch,gin sie dzisiaj z niego smial,ze spiocha takiego to nie widzial,ale dobrze zeby tak lulal jak sie urodzi

Do góry