reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

zona coreczka sama slodycz i faktycznie jak te dzieci szybko rosna ::)
iwosz brzusio zgrabniusi
kasiula no no bebenek to ty masz ;)

co do rozmiarow to ja 155,5(w sumie mozna zaokraglic do 156 ;D) i 47 przed cziaza-rozmiar 34/36 i po ciazy wracam do niego koniecznie bo nie bede wymieniac garderoby.MUSZE.obecnie waze 59..............ale babacia mnie pociesza ze tylko w brzuszek wlazlo ;D

reklama
dziewczyny - kochane te Wasze brzuszki :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ale bez obrazy - Żony "brzuszek" jest po prostu rozbrajająco słodki - pozdrawiam :D

ciekae jakie te nasze dzidzoiolki będą

czy będą grzeczne?????
u nas chyba nie da rady z grzecznym dzidziusiem

agao pisze:
ciekae jakie te nasze dzidzoiolki będą

czy będą grzeczne?????
u nas chyba nie da rady z grzecznym dzidziusiem

agao - na 100% będą grzeczne!!! zaczęłam pochłaniać "Język niemowląt" i jestem pełna nadziei, iż uda mi się w razie czego poskromić mojego bobasa. ;)

nasi rodzice mowia ze ja i grzesiu byliśmy wyjątkowo grzecznymi dziedziusiami
ciekawe czy to sie przeniesie na malutką
czy bedzie zupelnir odwrotnie ::)

osinka pisze:
zaczęłam pochłaniać "Język niemowląt" i jestem pełna nadziei, iż uda mi się w razie czego poskromić mojego bobasa. ;)

pochłaniaj, bo tego nie da się przeczytać w tydzień, ja zacznę jeszcze raz czytać i podkreślę sobie ważne informacje, bo naprawdę warto!

reklama
Do góry