reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze brzuszki

Wszystkie śliczne jak zawsze :) Jeszcze troszkę i swoich stóp nie będziemy widzieć (jak mi ostatno Rafałek powiedział ;) ). Jednak tak szczerze, to ja się już nie mogę doczkać takiego wielkiego brzusia.

reklama
azik - oj poszło w talię, poszło: 10 cm! Jak się zmierzyłam, to mi się wierzyć nie chciało...
Pauletta, nie wiem jak ty, ale dla mnie to przejście w drugi trymestr jest wielką ulgą, Jakoś jestem teraz troszkę pewniejsza i spokojniejsza. Strasznie się bałam przez te 3 miesiące!

Pytia, ja tez sie bałam i nadal cholernie sie boje, bo nie wiem co bedzie..ale mam nadzieje, ze wszystko bedzoe dobrze, maluszek jest silny wiec damy rade:)ale ciesze sie ze chociaz mam ten pierwszy trymestr za soba, to juz jakas ulga.

licz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki,n p ostatnia miełaś 1 czerwca, więc drugi trymestr (4 miesiąc) zaczniesz 2 września.... tak łatwiej jezeli chodzi o miesiące, ti wychodzi gdzieś koło skończonego 13 tygodnia...

ale po 12 jest już bezpieczniej...

Jaki ja mam ogromny brzuch :(:( nie wiem jak to się dzieje, jeść nie mogę, schudłam a w nic się nie mieszczę. Wiem, że z bliźniakami jest inaczej, ale jak tak dalej pójdzie, to za dwa miesiące będę się chyba w koc owijać żeby wyjść z domu :) zazdroszczę WAm tych małych brzuszków troszkę...

Azik to jajuż nie wiem..Jeśli pierwszy dzień mojej ostatniej miesiączki wypadł na 29 maja, to w II trymestrze będę dopiero 29 września czy sierpnia ? Chyba wychodzę na głupią :(

reklama
29 V- 29 VI - 1 miesiąc
29VI-29VII - 2 miesiąc
29VII-29VIII - 3 miesiąc
więc 30 sierpnia zaczunasz 4 miesiąc - II trymestr

Do góry