reklama
K
KingaP
Gość
Ja zawsze obiecywałam sobie, że pójdziemy na profesjonalną sesję zdjęciową, jak będę wysoko w ciąży. U najlepszego fotofrafa w mieście kosztuje to ok.200 zł, ale zdjęcia są zabójcze...
Szukam sponsora!!
Szukam sponsora!!
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Kinga jak znajdziesz to daj znać i namiary na Niego
A tak poważnie to w którejś z gazet albo Vivie, albo Gali jest na okłądce Ibisz ze swoją żoną w ciąży. On stoi za nią i jej przykrywa piersi - ja też chcę takie, ale z Moim Rafałkiem Jak będziemy mieli okazję (i aparat z samowyzwalaczem) to od razu robimy....
A tak poważnie to w którejś z gazet albo Vivie, albo Gali jest na okłądce Ibisz ze swoją żoną w ciąży. On stoi za nią i jej przykrywa piersi - ja też chcę takie, ale z Moim Rafałkiem Jak będziemy mieli okazję (i aparat z samowyzwalaczem) to od razu robimy....
anian
Fanka BB :)
Mama Boo pisze:Kinga jak znajdziesz to daj znać i namiary na Niego
mi też się spodobało to zdjęcie...
A
azik
Gość
na unii widziałm zdjęcia ze studia22 - cudenka
ja mam swojego ulubionego fotografa na Grodzkiej.
cudne zdjęcia ale na sesjęciążowa nie mam kasy.
Piotrek miał sesję w wieku 3 miesięcy - dodtał prezent na Chrzest
ja mam swojego ulubionego fotografa na Grodzkiej.
cudne zdjęcia ale na sesjęciążowa nie mam kasy.
Piotrek miał sesję w wieku 3 miesięcy - dodtał prezent na Chrzest
koga
Mama Maksa i Julka
a nam kolega zaproponował taką sesją, bo hobbystycznie zajmuje się fotografią! już nam nawet przesłał link do stronki ze swoimi zdjęciami - brzuchol jest chyba dla niego ciekawym obiektem
chyba się zdecydujemy między świętami, zwłaszcza, że zrobi je za uśmiech
chyba się zdecydujemy między świętami, zwłaszcza, że zrobi je za uśmiech
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Koga, a możesz podesłać link do jego strony? pokażę mojemu Krzysiowi, on ma hopla na punkcie zdjęć, może i mi zrobi jakieś fajne akty
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
wiecie co ja wam troszke zazdroszcze bo moj maz nigdy by sie nie zgodzil na taka sesje ciazowa jedynie jakbym miala brzuszek zakryty tylko.............taki zazdrosnik a jak bym juz miala to bym mogla tylko bluzke do gory zaciagnac do stanika i nie wyzej to co mi za urok......zdjecie spaprane by bylo
Podziel się: