reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
Ja zawsze obiecywałam sobie, że pójdziemy na profesjonalną sesję zdjęciową, jak będę wysoko w ciąży. U najlepszego fotofrafa w mieście kosztuje to ok.200 zł, ale zdjęcia są zabójcze...

Szukam sponsora!!

Kinga jak znajdziesz to daj znać i namiary na Niego :D :D :D
A tak poważnie to w którejś z gazet albo Vivie, albo Gali jest na okłądce Ibisz ze swoją żoną w ciąży. On stoi za nią i jej przykrywa piersi - ja też chcę takie, ale z Moim Rafałkiem :) Jak będziemy mieli okazję (i aparat z samowyzwalaczem) to od razu robimy....

Mama Boo pisze:
Kinga jak znajdziesz to daj znać i namiary na Niego :D :D :D
A tak poważnie to w którejś z gazet albo Vivie, albo Gali jest na okłądce Ibisz ze swoją żoną w ciąży. On stoi za nią i jej przykrywa piersi - ja też chcę takie, ale z Moim Rafałkiem :) Jak będziemy mieli okazję (i aparat z samowyzwalaczem) to od razu robimy....

mi też się spodobało to zdjęcie...

na unii widziałm zdjęcia ze studia22 - cudenka

ja mam swojego ulubionego fotografa na Grodzkiej.

cudne zdjęcia ale na sesjęciążowa nie mam kasy.

Piotrek miał sesję w wieku 3 miesięcy - dodtał prezent na Chrzest ;)

a nam kolega zaproponował taką sesją, bo hobbystycznie zajmuje się fotografią! już nam nawet przesłał link do stronki ze swoimi zdjęciami - brzuchol jest chyba dla niego ciekawym obiektem :D
chyba się zdecydujemy między świętami, zwłaszcza, że zrobi je za uśmiech

reklama
wiecie co ja wam troszke zazdroszcze bo moj maz nigdy by sie nie zgodzil na taka sesje ciazowa jedynie jakbym miala brzuszek zakryty tylko.............taki zazdrosnik a jak bym juz miala to bym mogla tylko bluzke do gory zaciagnac do stanika i nie wyzej to co mi za urok......zdjecie spaprane by bylo

Do góry