reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
Anik śliczny brzuszek. Ale zauważyłam, że choinka już się u Ciebie pojawiła...zaczynają się święta, tylko dlaczego do Wigilii jeszcze 10 dni?

Anik do twarzy Ci z ciaza. No i masz sliczny brzuszek a ja brzuchol w porownaniu z Twoim. Z jednych spodni ciazowych juz wyroslam :laugh: Wlozylam je do pracy i juz ledwie dysze takie ciasne. Stopy znow mi spuchly i buty tez ciasne. Chyba z miomi 16kg jestem rekordzistka na forum. No ale co zrobic.
Slodyczy nie jem, w niedziele miala przyjechac do mnie kolezanka z mezem i dziecmi, kupilam na sliczny torcik-goscie nie przyjechali i torcik wyladowal w smieciach ( maz nie przepada za slodkim). Musze byc twarda ;D Nadal mam wstret do wszystkiego co miesne i slone.
W piatek mam Christmas Party z pracy i juz od kilku dni mysle ze tam sobie odpuszcze i zjem deser (hihi nawet wlazlam na strone restauracji i juz sobie wybralam jaki).

anian pisze:
Anik śliczny brzuszek. Ale zauważyłam, że choinka już się u Ciebie pojawiła...zaczynają się święta, tylko dlaczego do Wigilii jeszcze 10 dni?

Dziękuję Aniu :), choinka jest tylko na razie u nas w biurze :), klienci przychodzą więc musi być świąteczna atmosfera :)

reklama
Do góry