reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

reklama
DSCN0054.jpg Nasz brzuszek miesiac temu czyli 32 tydzien...

Załączniki

• DSCN0054.jpg
    DSCN0054.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 214
Tak te zdjęcia są z wczoraj czyli 39tc.

Powiem Wam dziewczyny, że przez ten mały brzuch to nerwów się najadłam. Poszłam pewnego dnia do innego lekarza było to w 36tc i jak mnie zobaczył to odrazu powiedział, że mam za mały brzuch jak na wiek ciąży, że coś z dzieckiem musi być nie tak, mało nie zemdlałam:angry:
Poszłam na USG i wyszło z pomiarów, że dzidziuś ważył 2900g (norma w 36tyg to 2750) a wymiary to wszystkie praktycznie przekraczały wiek ciąży, szczególnie długość kości udowej to już 40tc :-)

Także mam nadzieję, że dzidziuś przyjdzie na świat zdrowy i że podobno mały brzuszek o niczym nie świadczy

reklama
kaaroo - moja mama mi mówiła, że jak położę płasko dłoń pod biustem to znaczy, że lada chwila urodzę. DFokładnie tak to wygląda u Ciebie :):) Szykuj się :)

Do góry